În cadrul IFA 2014 ce a avut loc pe 3 septembrie la Berlin, Sony a lansat două smartphone-uri: Sony Xperia Z3 și o versiune mai mică a acestuia, Z3 Compact. Potrivit companiei, cele două telefoane se diferențiază de restul celorlalte telefoane de pe piață datorită autonomiei excelente, de două zile la o singură încărcare.
Sony Xperia Z3 are un ecran de 5,2 inch, la fel că modelul precedent,lansat în urmă cu doar 6 luni, Z2, un cip Snapdragon 801 cu procesor quad-core la 2,5GHz, 3 GB de RAM și unitate de procesare grafica Adreno 330. Ecranul este de 1080p, așadar nu a apărut rezoluția 2K despre care s-a vorbit la bursă zvonurilor.
Spre deosebire de precedentul tău, Z3, este ceva mai subțire și mai ușor.Smartphone-ul va fi disponibil în mai multe variante de culoare, pe lângă alb și negru. Bateria este de 3100mAh.
sony z3
Fratele mai mic, Sony Xperia Z3 Compact, vine cu un ecran de 4,6 inch.Rezoluția rămâne la 720p. Mai găsim 2 GB de RAM și o baterie de 2600mAh. Telefonul acesta ar urmă să fie în culori mai tinerești decât Sony Xperia Z3. Se păstrează procesorul și unitatea de procesare grafica a fratelui de dimensiuni mai mari.
z3 compact
Potrivit celor de la Sony, Z3 este foarte rezistent la apă, acesta putând fi scăpat în apă 30 de minute și nu pățește absolut nimic.
Ambele modele vor debuta pe piaţă în această toamnă.


Poate te intereseaza si