Stigmatul negativ în ceea ce privește dating-ul online este de domeniul trecutului. A sosit momentul să-i dai o șansă.

Dacă ai avut o oarecare reticență în ceea ce privește dating-ul online pentru că ești o persoană de modă veche sau îți este frică de oamenii pe care îi poți întâlni pe un site de matrimoniale, a sosit timpul să prinzi curaj și să intri în joc.

Odată ce îți vei face cont pe Placere.ro, cea mai mare comunitate de  din România, vei fi plăcut surprins de avantajele pe care le oferă și de cât de mulți oameni intră zilnic pe site în căutarea iubirii.

Așadar, intră pe site, fă-ți cont gratuit și începe să-ți cauți perechea potrivită. Iată câteva motive pentru a-ți face cont pe site de dating:

1.Fără obligații. De îndată ce îți faci cont pe Placere.ro și începi să-ți completezi profilul, nu este obligatorie folosirea unei poze de profil. De asemenea, nu este obligatoriu să-ți placă persoană cu care comunici online sau să stabilești cu ea o întâlnire.  Prin urmare, nu există obligații.

Cu toate acestea, este indicat să adaugi cel puțin o poză. De ce? Fiindcă dacă vei face asta, vei apărea mult mai des în rezultatele căutărilor și utilizatori online. Vei oferi și un plus de încredere celorlalți utilizatori. Alegerea însă îți aparține.

  1. În mediul online ai șansa să întâlnești mult mai multe persoane decât offline. Gândește-te cu cât de multe persoane poți socializa într-o anumită zi.

Este posibil să ieși în oraș cu colegii de birou sau într-un club la sfârșit de săptămână. Dar probabil cercul de cunoștințe este limitat. Dacă dorești să îți extinzi cercul, există zeci sau sute de persoane în mediul online cu care poți comunica și descoperi printre ele perechea potrivită.

3.Opțiuni de căutare. De îndată ce îți faci cont pe un site de dating, ai posibilitatea de a căuta persoana potrivită în funcție de diverse criterii (locație, vârstă, ocupație etc.). Este greu ca în lumea reală să cauți persoana potrivită în funcție de criteriile dorite.

  1. Hobby-uri și interese comune. Pe un site de dating ai posibilitatea de a alege să comunici cu o persoană cu aceleași hobby-uri și interese ca tine. În acest caz compatibilitatea dintre voi poate să fie una mare.
  2. Noi experiențe. Întotdeauna este bine să prinzi curaj și să încerci ceva nou. Puțină distracție în viață nu strică niciodată, iar dating-ul online este și mai sigur decât întâlnirea la întâmplare cu un străin într-un bar.
  3. Posibilitatea de a cunoaște persoana înainte de a o întâlni. Majoritatea întâlniriloe din lumea reală se bazează pe două premise: întâlnești pe cineva și simți o atracție fizică față de acea persoană, fie stabilești o întâlnire pe nevăzute. Niciuna nu este ideală pentru găsirea perechii potrivite. Cel puțin online, vei afla dacă ai ceva în comun cu persoana respectivă înainte de a te întâlni față în față cu ea.
  4. Poți dicta proprii termeni. Ai standarde. Nu este nimic în neregulă cu asta. Dacă persoana cu care discuți pe chat nu are un job stabil, nu are o casă a sa sau este complet lipsită de umor, nu trebuie să-ți pierzi timpul sau banii atunci când ieși cu ea la o întâlnire. În mediul online ai posibilitatea să-ți îndrepți atenția spre altcineva.
  5. În mediul online ai posibilitatea de a cunoaște persoane noi. Adevăratul motiv al dating-ului este de a întâlni oameni noi, iar dating-ul online îți oferă această șansă. În plus, îți permite să descoperi mai multe persoane care se află în căutarea perechii potrivite.

Datorită unui site de dating precum Placere.ro, ai posibilitatea de a descoperi genul de persoană pe care o dorești alături de tine ținând cont de câțiva factori. Având în vedere toate aceste beneficii ale dating-ului online nu există niciun motiv să nu-ți faci cont pe site și să-ți găsești dragostea adevărată.

Dacă ți-ai dorit de foarte mult timp să găsești iubirea adevărată, Placere.ro îți oferă oportunitatea de-a face acest lucru oricând dorești tu și de oriunde dorești. Pentru a întâlni perechea ideală nu trebuie decât să dispui de un smartphone, tabletă sau laptop și de Internet. 

Așadar, te sfătuim să dai dating-ului online o șansă. Nu poți ști niciodată de unde poate să apară iubirea vieții tale. Mult noroc îți dorim!


Poate te intereseaza si