Fă ceea ce te pasionează și nu uita următoarele sfaturi înainte de a începe o afacere care să ajute să ai parte de succes.

Orice mare afacere începe cu un impuls și o pasiune. Chiar și marii oamenii de afaceri precum Oprah, Bill Gates și Warren Buffett au început de la zero. Vei fi foarte fericit când îți vei urma pasiunea, vei vedea.

Iată câteva sfaturi despre cum poți începe aventura antreprenorială:

Investighează piața Știind ceea ce știe competiția nu te ajută. Aprofundează. Supune-te pieții și studiaz-o ca un expert.

Caută pe Google cuvinte cheie care sunt legate de industria ta și nu te descuraja dacă piața pare aglomerată. Poți folosi acest lucru ca un avantaj. Asta înseamnă că lucrează pentru acei oameni și că poți să o faci să lucreze și pentru tine, exista bani acolo.

Stabilești un obiectiv financiar tangibil. Stabilește noi obiective la fiecare șase luni și încearcă să le depășești. Lucrează din spate în față și descoperă ce trebuie să faci în fiecare zi pentru a-ți atinge obiectivul.

Când îți creezi un site web,  ai grijă să-ți distribui conținutul. Este foarte bine să le oferi liderilor pagina ta ca referință, dar atunci când îți dezvoltați marca proprie, este important să creezi un conținut unic pe un site pe care cititorii și utilizatorii tăi să-l poată vizita.

Creează o listă. E-mailul este o modalitate excelentă de a îți face cunoscută afacerea, deci ar trebui să faci o listă de contacte. În timp ce îți construiești site-ul, creează o listă cu e-mailurile celor care îl vizitează. Oferă acestor persoane o anumită valoare pentru a deveni mai târziu cumpărători atunci când îți lansezi produsul sau serviciul. Dă-le posibilitatea vizitatorilor să se aboneze la site-ul tău pentru a avea o listă completă de e-mailuri.

Lansează un produs sau un serviciu pe care îl poți vinde. Dacă ai un obiectiv financiar pe care trebuie să-l atingi în următoarele șase luni, atunci trebuie să vinzi ceva. Fă-ți timp pentru a ști cu ce provocări se confruntă publicul tău. Apoi creează ceva care rezolvă această problemă. Știu că acest lucru este mai ușor de zis decât de făcut, dar este foarte important.

 Începe acum și fă îmbunătățiri în timp ce progresezi. Mulți oameni pierd timpul încercând să facă lucrurile perfecte înainte de a-și lansa afacerea.

Logo-ul, site-ul, printre altele. Vinde produsul înainte de a face acest lucru pentru ca oamenii să își poată plasa comanda. Concentrează-te pe obținerea de vânzări și atragerea de potențiali clienți. Companiile de succes fac acest lucru tot timpul și nu sunt perfecte la prima încercare.

Promovează-ți produsul/serviciul făcându-ți cont pe BIGG.RO, o platformă de tip B2B (Business to Business) care a fost creată pentru a-i sprijini pe toți cei care încep o afacere sau au deja una.

Echipa acestei platforme își propune să dezvolte mediul de afaceri din România. Ea dorește să ajute companiile să-și promoveze produsele/serviciile pe care le oferă. De asemenea, vrea ca firmele să poată achiziționa direct de la furnizori.

Prin urmare, toți cei care vor să-și facă firma cunoscută, au posibilitatea de a a-și face cont gratuit pe platformă și de a achiziționa unul dintre cele trei pachete BIGG.ro: BIGG, BIGGER și BIGGEST.

Odată ce-și fac cont pe site, furnizorii de servicii, producătorii, importatorii și distribuitorii au șansa de a-și crește portofoliul de clienți, ajungând foarte ușor la mii de comercianți în toată țara, cu un cost simbolic.

Așadar, cauți anumite produse sau servicii și nu găsești ceva care să îți placă? Vrei să cumperi direct de la furnizori la prețuri cât mai avantajoase? Înscrie-te gratuit pe BIGG.  Această platformă te va sprijini în aventura ta antreprenorială.

Iată câteva dintre alte avantaje ale sale:

Este foarte ușor de utilizat. Îți poți administra singur pagina, poți adăuga, modifica sau șterge anumite produse.

Ai la dispoziție o platformă realizată cu cele mai noi tehnici de SEO. Astfel anunțurile tale vor urca pe primele locuri în motoarele de căutare.

Poți vedea și compara mai multe oferte în același loc.

Ai posibilitatea de a afișa prețurile în mai multe variante în funcție de cantitatea selectată.

Poți stabili cu diverse companii relații strânse și eficiente.

Bucură-te de tot acest proces, de pasiunea ta și de toate beneficiile oferite de BIGG, căci nu vei regreta. Succes!


Poate te intereseaza si