Dacă până acum pe internet circulau doar imagini cu noul smartwatch LG G Watch R, cu ocazia IFA 2014, am aflat când se va lansă și care va fi prețul lui.
Cum era de așteptat, dupムce Samsung și-a prezentat noul Gear S bazat pe Tizen, LG a venit cu dezvăluirea ceasului său rotund, G Watch R.
La prima vedere am spune că este un ceas clasic de mână, fără forme ciudate sau alte accesorii. Din fericire însăƒ, nu avem de a face cu un simplu dispozitiv care indicムoră, ci cu un smartwatch bazat pe sistemul de operare Android Wear. LG nu a modificat prea multe lucruri la interiorul noului dispozitiv cu display rotund, specificațiile hardware fiind aproape identice cu cele ale primului G Watch.
Smartwatch-ul vine cu un display P-OLED (Plastic OLED) cu diametru de 1,3”, fiind totodată și primul dispozitiv realizat cu un astfel de panou. Procesorul a rămas același Qualcomm Snapdragon 400 la 1,2 GHz cu care ne-am obișnuit la primul model de G Watch. I se alăturム512 MB de memorie RAM și 4 GB de spațiu de stocare intern. LG G Watch R este rezistent la apă și praf și include o baterie de 410 mah, care ar trebui să ofere performanțe asemănătoare cu ceasul din generația precedentăƒ.
LG G WATCH R
Clasic și serios, materialele din care este realizat ceasul sunt și ele deosebite. Cureaua este din piele, carcasă din oțel inoxidabil, iar protecția pentru display este realizatムdin sticlă.
LG G Watch R este programat să apară începând cu 14 octombrie și va costă aproximativ 300 de dolari.

Poate te intereseaza si