Samsung Electronics a lansat astăzi noul Samsung Galaxy Watch, care aduce ce e mai bun din ecosistemul Samsung Galaxy. Galaxy Watch oferă o durată lungă de viață a bateriei, conectivitate LTE, capabilități de wellness și un design atemporal și personalizat. De asemenea, îi ajută pe utilizatori să realizeze mai multe, prin noi capacități de monitorizare a stresului și somnului. În plus, oferă o gamă mai mare de opțiuni de stil, inclusiv trei noi fețe de ceas: Silver, Midnight Black și Rose Gold și noi culori personalizabile pentru cureaua ceasului.

“La Samsung, avem o lungă istorie în oferirea utilizatorilor alegeri multiple, păstrând în același timp inovația în cadrul produselor noastre. Suntem încântați să continuăm tradiția liniei Galaxy prin accesorii wearables. Noul Galaxy Watch a fost proiectat pentru toate stilurile de viață, pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor consumatorilor, nevoi precum o viață mai lungă a bateriei pentru a rămane conectat mai mult timp și o mai bună urmărire a sănătății, ajutând utilizatorii să-și atingă obiectivele. Le oferim experiențe pline de conectivitate, toate acestea în jurul încheieturii lor”, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al IT & Divizia de comunicații mobile, Samsung Electronics.

Rămâi conectat – indiferent de ritmul zilei tale

Durata de viață îmbunătățită a bateriei Galaxy Watch, de până la 80 de ore[1], elimină necesitatea încărcării zilnice și îi ajută pe utilizatori să țină pasul cu săptămâna lor ocupată. Cu o durată mai lungă de viață a bateriei, nu mai trebuie să fii conectat mereu la smartphone datorită conectivității LTE a Galaxy Watch – disponibil la peste 30 de operatori și în peste 15 țări – pentru o adevărată experiență independentă a dispozitivului prin mesagerie, apeluri, cartografiere și muzică. Utilizatorii pot, de asemenea, să înceapă sau să-și încheie ziua cu briefing-uri pentru a rămâne la zi cu îndeplinirea task-urilor, cu noutățile legate de vreme și cu ultima variantă a programului lor.

O viață echilibrată

Proiectat având la bază noțiunea de wellness, Galaxy Watch oferă o adevărată experiență holistică în domeniul sănătății, cu noul tracker[2] de gestionare a stresului, care detectează automat nivelurile ridicate de stres și oferă exerciții de respirație pentru a ajuta utilizatorii să se echilibreze și să se concentreze. În plus, un nou tracker[3] de monitorizare a somnului urmărește toate nivelurile de somn, inclusiv ciclurile REM, pentru a ajuta utilizatorii să-și ajusteze programul de somn și să obțină odihna de care au nevoie.

Cu programul de somn și cu stresul sub control, Galaxy Watch ajută utilizatorii să își atingă și alte obiective de sănătate, inclusiv cele de fitness. Galaxy Watch adaugă 21 de exerciții noi care se pot efectua în interior, urmărind un total de 39 de antrenamente care permit utilizatorilor să-și personalizeze și să-și schimbe rutina. Deoarece nutriția echilibrată este la fel de importantă ca și exercițiile fizice, Galaxy Watch a ușurat urmărirea intuitivă a caloriilor și a alertelor personalizate. În plus, utilizatorii pot să-și controleze mesele folosind Bixby Vision pe dispozitivul lor Galaxy. Prin fotografierea fiecărei mese și înregistrarea instantanee a informațiilor nutriționale în Samsung Health și pe Galaxy Watch, puteți gestiona mai bine aportul de calorii.

Un design elegant și atemporal

Galaxy Watch oferă o varietate de dimensiuni și stiluri – o versiune Silver de 46mm sau o versiune de 42mm Black sau Rose Gold. Utilizatorii pot personaliza Galaxy Watch chiar mai mult printr-o selecție de fețe și curele de ceas, inclusiv opțiuni de la Braloba, un producător de curele de ceas de înaltă calitate. Pe lângă funcționalitatea îmbunătățită, Galaxy Watch duce mai departe tradiția smartwatch-urilor Samsung prin carcasa circulară, în timp ce integrează aspectul digital cu Always On Display. Pentru prima dată, Galaxy Watch oferă ace de ceas analogice și semnale sonore oră de oră, precum și un efect de adâncime cu umbre care definesc fiecare detaliu pe fațada ceasului, pentru a reda un aspect tradițional. În plus, durabilitatea lui Galaxy Watch, certificată la nivel militar cu Corning® Gorilla® Glass DX+, precum și rezistența la apă, cu un rating de de 5 ATM, permit o utilizare pe termen lung, indiferent de mediul înconjurător.

Experimentează ecosistemul Samsung Galaxy

Galaxy Watch aduce utilizatorilor toate avantajele oferite de ecosistemul Galaxy, creând o experiență perfectă cu SmartThings, Samsung Health, Samsung Flow, Samsung Knox, Samsung Pay[4], Bixby și parteneriate precum Spotify și Under Armor. Accesați cu ușurință și controlați dispozitivele de pe Galaxy Watch cu SmartThings – toate în jurul încheieturii tale – de la pornirea luminilor și a televizorului dimineața, până la a regla temperatura înainte de culcare. Pe lângă păstrarea informațiilor în siguranță cu Samsung Knox și deblocarea cu ușurință a PC-urilor sau tabletelor utilizând Samsung Flow, Samsung face accesarea conținutului audio și multimedia chiar și mai ușor pe Galaxy Watch cu ajutorul Spotify, permițând utilizatorilor să asculte cântece offline sau fără un smartphone, prin modul Spotify[5] Offline.

Galaxy Watch va fi disponibil începând cu data de 24 august 2018 în SUA, la operatorii selecționați și în magazinele oficiale, începând cu data de 31 august 2018 în Coreea și începând cu 14 septembrie 2018 în alte piețe. Pentru informații suplimentare despre produs, vă rugăm să accesați http://www.samsungmobilepress.com.

1 Durata de viață a bateriei variază în functie de device și utilizare: Galaxy Watch 46mm (80+ ore cu utilizare obisnuită, până la 168 ore cu utilizare scăzută) și Galaxy Watch 42mm (45+ ore cu utilizare obișnuită, până la 120 de ore cu utilizare scăzută). Durata efectivă de viață a bateriei poate varia în funcție de conexiunea la rețea, componență, setarea, puterea semnalului, zgomot și multe alte elemente.

2 Valoarea măsurată nu este adecvată pentru utilizarea medicală

3 Valoarea măsurată nu este adecvată pentru utilizarea medicală

[4] Suportă doar NFC. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de țară.

[5] Necesită calitate de membru Spotify Premium (Pentru mai multe detalii, vizitați www.spotify.com)


Poate te intereseaza si