net cadou orange

Orange anunţă lansarea celei mai noi aplicaţii, Orange PrePay Talk şi noi beneficii adresate clienţilor PrePay.

Cu Orange PrePay Talk distracţia cu prietenii este răsplătită cu bonusuri de internet. Aplicaţia foloseşte tehnologia face-tracking cu ajutorul căreia clienţii pot vorbi precum Millidge şi Doig.    În plus, pentru fiecare mesaj video trimis de către un client PrePay către un client Orange, atât cel care îl primeşte cât şi cel care îl trimite vor fi recompensați cu 10 GB bonus. Astfel, ambii se pot bucura de mai mult internet bonus în cea mai extinsă reţea 4G din România.

Orice client Orange poate participa la campanie, cu menţiunea că abonații Orange pot doar să primescă bonusuri de internet. Pe durata campaniei, se pot cumula maxim 50 GB, reprezentând 5 bonusuri a câte 10 GB pentru primele 5 mesaje trimise către prieteni diferiţi.

De asemenea, pentru activarea unei opţiuni de minim 5 euro credit, atât clienţi noi PrePay cât şi cei existenţi beneficiază de un bonus de 30 GB de internet, valabil 90 de zile de la alocare. În cazul opţiunilor PrePay cu beneficii în Roaming SEE, bonusul se poate utiliza cu o opţiune de 10 euro credit activă.

Totodată, începând cu data de 14 iulie 2018, clienții vor beneficia de mai mult internet la viteze 4G inclus în opțiunile PrePay de 5, 6, 7, 8 şi 10 euro.

Mai multe detalii despre campanie și aplicaţia Orange PrePay Talk sunt disponibile pe:www.orange.ro/prepay/talk.

Poate te intereseaza si