Casele de pariuri online desfășoară diverse promoții pentru a atrage și a-și fideliza clienții. Mulți pariori aleg o agenție de pariuri online pentru „bonusul de bun venit”, care, în unele cazuri, are forma unui pachet de bun venit.

Astfel de bonusuri nu te pot ajuta să ai succes la pariuri pe termen lung, însă reprezintă un imbold și o șansă de a câștiga extrafonduri pentru a juca mai mult și a câștiga bani cash. 

În acest moment, toți bookmakerii de top au în ofertă stimulente pentru clienții noi. Nu putem spune că un bonus e mai bun și altul mai puțin bun. Noi ți le prezentăm și tu decizi care este mai atractiv. 

100% din prima depunere

Începem cu bonusul Betano, care este de 100% din prima depunere de maxim 500 de lei. El trebuie rulat împreună cu suma depusă de 5 ori la pariuri sportive pe cote mai mari de 1.65 sau de 12,5 ori la cazino. De exemplu, dacă depui 100 de lei, vei primi 100 de lei „din partea casei” și vei avea de rulat 5×200 = 1000 de de lei pe cote de 1.65.

Te sfătuiesc să citești cu atenție Termenii și condițiile, pentru că nu toate pariurile sunt luate în considerare pentru rulaj. De exemplu, acest operator nu acceptă pariurile cu marja 0%, pariurile la care s-a folosit funcția cash-out, șansă dublă, scor corect, pariurile pe diferență de scor, Blackjack-ul și Ruleta.

Dublezi depunerile până la 1500 de lei

Un alt tip de promoție este bonusul Netbet pentru clienții noi, prin care ți se dublează banii din primele cinci depuneri după următorii pași: 

1. Faci o primă depunere de maxim 450 de lei. Primești un bonus egal cu valoarea ei, pe care trebuie să îl rulezi de  de 4 ori pe cote de minim 1.60, în decurs de 60 de zile.

2. Când ai rămas fără bani în cont, faci o doua depunere, de maxim 100 de lei, și primești un bonus de valoare egală, cu aceleași condiții de rulaj. 

3. Când ai rămas din nou fără bani în cont, faci o doua treia depunere de maxim 200 de lei și primești un bonus de valoare egală, cu aceleași condiții de rulaj. 

4. Când ai rămas fără bani în cont, faci a patra depunere, de maxim 300 de lei, și primești un bonus de valoare egală, cu aceleași condiții de rulaj. 

5. Când ai rămas fără bani în cont, faci a cincea depunere, de maxim 450 de lei, și primești un bonus de valoare egală, cu aceleași condiții de rulaj. 

Înainte de fiecare depunere, trebuie să introduci codul indicat de operator. Primești bonusurile doar dacă nu ai solicitat retrageri anterior. Și aici este important să citești regulamentul. Vei afla, de exemplu, că depunerile prin Skrill si Neteller nu se califică  pentru promoție.

Pariu fără risc de maxim 300 de lei

Bonusul Fortuna prevede un pariu fără risc de valoare egală cu prima depunere  (maxim 300 de lei). De exemplu, îți deschizi cont și depui 300 de lei. Dacă pariezi toată suma și o pierzi, primești banii înapoi sub formă de bonus. Pentru a retrage acest bonus, este necesar să rulezi suma de 5x (adică 1500 de lei) pe cote mai mari de 1.5. 

Primești până la 300 de lei la prima depunere sau 250 de lei pariu fără risc

Unibet te lasă să alegi între un bonus de până la 300 de lei sau un pariu fără risc de până la  250 de lei. Bonusul trebuie rulat de 6x pe cote de minim 1.40, iar cei 250 de lei primiți înapoi (dacă primul pariu plasat are această valoare și este pierzător) trebuie rulați de 3x pe cote de minim 1.40 înainte să fie retrași.

Bonus 100% până la 555 de lei

Bonusul Winmasters este de 100% din prima depunere, până la 555 de lei. Depunerea minimă este de 40 de lei, iar suma trebuie rulată de 6 ori pe cote mai mari de 1.75 la pariurile simple și pe cote de cel puțin 1.35 per selecție la pariurile multiple.

Bonus la bonus 

Agenția de pariuri Admiral oferă un bonus la bonus. Concret, primești un bonus egal cu valoarea primei depuneri de maxim 800 de lei, care poate fi jucat la pariuri sportive și la cazino, plus 200 de lei fără depunere pentru jocurile de tip slots machines. Pentru a retrage banii, trebuie să îi rulezi de 10 ori pe cote de minim 2.00.

Dincolo de avantajul material pe care îl oferă, aceste bonusuri reprezintă adevărate provocări care îți pun la încercare priceperea de parior. Dacă reușești să faci rulajul, sumele câștigate sunt considerabile.


Poate te intereseaza si