Moto Z2 Force Edition

Protejat, elegant și puternic

Noul Moto Z2 Force Edition depășește limitele și reușește să îmbine carcasa subțire, construită integral din metal ranforsat cu aluminiu seria 7000 cu tehnologia unică Moto ShatterShield(™), precum și cu ecranul de 5.5” Quad HD AMOLED rezistent la spargere și crăpare.*

Datorită bateriei cu autonomie pentru întreaga zi** și a funcției de încărcare TurboPower***, noul smartphone din seria Moto Z promite o mobilitate ridicată. Dispozitivul oferă performanță imbatabilă mulțumită puternicei platforme Qualcomm® Snapdragon™ 835 dar și cea mai înalte viteze posibile pentru serviciul de date **** datorită funcției Gigabit LTE. Noul Moto Z2 Force Edition este dotat cu un ansamblu dual de camere de 12 MP, una monocromatică și una color ce permit o profunzime autentică a câmpului vizual. Ca și Moto Z2 Play, Moto Z2 Force Edition este echipat cu cele mai noi funcții Moto Experiences.

De asemenea, Moto Z2 Force Edition este compatibil cu Moto Mods, astfel încât utilizatorul se bucură de o experiență mobilă completă și poate folosi smartphone-ul în noi moduri pentru a interacționa cu cei din jur. Acesta poate deveni instantaneu o cameră 360°, consolă de joc, difuzor stereo puternic, proiector video, poate servi drept acumulator suplimentar și multe altele.

Certificat pentru programul Android Enterprise Recommended

Moto Z2 Force Edition este validat pentru Android Enterprise Recommended, un program coordonat de Google, care stabilește un nou standard de excelență pentru dispozitivele și serviciile dedicate companiilor.

Programul Android Enterprise Recommended urmărește cele mai bune practici și cerințe comune ale utilizatorilor și este susținut de un proces de testare riguros. În urma acestui proces se asigură că dispozitivele și serviciile vizate îndeplinesc cele mai înalte standarde hardware, de instalare, securitate și standarde pentru experiența utilizatorului, pentru a ajuta organizațiile să gestioneze cu succes cele mai dificile și diverse contexte de business.

Disponibilitate

Moto Z2 Force Edition este disponibil începând de astăzi la partenerii autorizați Motorola la prețul recomandat de 2.499 lei, TVA inclus.

* Ecranul și lentilele integrate sunt acoperite de garanție împotriva fisurilor și crăpăturilor pe o perioadă de 4 (patru) ani de la data inițială de achiziție; zgârieturile și alte avarii nu sunt acoperite de această garanție. Telefonul nu este rezistent la șocuri sau la orice alte avarii provocate de căzături. Se aplică toate celelalte cauze de excludere a garanției, inclusiv zgârieturi și alte defecte cosmetice, distrugere intenționată sau abuz, uzură normală și alte limitări; vizitați www.motorola.com pentru detalii suplimentare.

** Toate afirmațiile privind durata bateriei sunt aproximative și se bazează pe un profil de utilizare standard mix. Profilul de utilizare mix se referă la dispozitivele Motorola conectate la rețelele 4G LTE majore cu acoperire excelentă și includ atât timpul de utilizare cât și timpul de repaus. Setările se aplică profilului de utilizare mix pentru a estima performanța bateriei. Performanța reală a bateriei poate varia în funcție de mai mulți factori precum puterea semnalului, configurația rețelei, vârsta bateriei, temperatura de operare, funcțiile selectate, setările dispozitivului și modele de utilizare a aplicațiilor de voce, date și a altor aplicații.

*** Bateria trebuie să fie complet epuizată; viteza de încărcare scade pe măsură ce dispozitivul se încarcă.

**** Când se operează pe o rețea wireless “Gigabit Class LTE”; nu este disponibil în toate zonele. Contactați operatorul pentru a verifica disponibilitatea.

Poate te intereseaza si