net nelimitat cartela telekom
  • Promisiunea #Netliberare continuă cu trafic nelimitat de date mobile pentru toți clienții, ofertele începând de la 5 euro/lună (oferte promoționale la abonament) și de la 5 euro credit la cartelă
  • Portofoliu simplificat de oferte atât la cartelă, cât și la abonament
  • Internet TV de la 5 euro la pachetele promoționale cu Internet TV & Net și canalele Cinemax, HBO și serviciul HBO GO, incluse 

În luna noiembrie 2017, Telekom a fost primul operator de pe piața românească care a introdus oferta nelimitată de trafic de date mobil 4G la abonament, precum și trafic de date nelimitat pentru streaming video, fără costuri suplimentare, la cartelă.

Începând de luni, 26 martie, Telekom Romania extinde bonusul pentru trafic nelimitat de date mobile și pentru clienții care utilizează cartele, de la 5 euro credit.

“De astăzi, în arhitectura unui prouds de 360 de grade, Telekom oferă clienţilor prepaid cea mai mare valoare de utilizare. Continuăm promisiunea #Netliberare și extindem traficul nelimitat de date mobile 4G clienților de pe segmentul prepaid, de la 5 euro credit. Aceasta este o ofertă unică pe piața telecomunicațiilor din România și face parte din strategia Telekom de a oferi cele mai bune oferte și, în același timp, de a simplifica serviciile oferite atât clienților cu abonament, cât și celor care utilizează cartele. Sunt convins că toți clienții noștri vor continua să beneficieze pe deplin de serviciile Telekom”, a declarat František Mala, Director Executiv Marketing Rezidențial și Vânzări Naționale, Telekom Romania.

Astfel, clienților care optează pentru cartele pre-plătite, noul portofoliu de servicii mobile le oferă două opțiuni (5 sau 6 euro credit) cu bonus nelimitat de date, precum și pachete de minute naționale și internaționale (începând cu 1.500 minute naționale și SMS-uri și 100 minute internaționale pentru opțiunea de 5 euro credit), valabile 28 de zile.

De asemenea, clienții cu abonamente vor beneficia de un portofoliu nou și simplificat, toate planurile tarifare oferind bonus servicii de date și voce nelimitat de la 5 euro/lună preț promoțional pentru clienții care au sau care achiziționează cel puțin un serviciu fix de la Telekom.

În plus, noii abonați își pot cumpăra telefoane mobile în rate, fără avans.

În ceea ce privește serviciul Internet TV, Telekom vine cu o ofertă unică de televiziune, care include noul receiver Smart de la Samsung și până la 164 de canale*, inclusiv conținut premium precum canalele Cinemax, HBO și serviciul HBO GO, dar și meciurile difuzate la Telekom Sport (meciurile din cadrul UEFA care vor intra în faza sferturilor de finală, în data de 3 aprilie). De asemenea, clienții au posibilitatea de a experimenta funcționalitățile interactive Play, Pause și Replay. Tarifele încep de la 5 euro pentru serviciul Internet TV achiziționat într-un pachet de minim două servicii, plus primele două luni de serviciu gratuit.

Mai multe detalii despre noile oferte regăsiți la

Poate te intereseaza si