În prezent, foarte mulți oameni fac școală de șoferi în vederea obținerii permisului auto. Deși la prima vedere obținerea permisului de conducere nu pare ceva foarte greu, odată începută pregătirea, lucrurile se schimbă.

Orele de condus nu sunt foarte grele, însă nu se poate spune același lucru și despre cursul de legislație. Ca orice altă legislație, legislația rutieră este dificilă. Pentru a o învăța cum trebuie, este nevoie de timp și studiu intens.

Uneori, chiar și cei care studiază intens nu reușesc să se pregătească cum se cuvine și pică examenul de sală. Este frustrant să încerci să obții un lucru pe care ți-l dorești atât de mult, dar să nu reușești din cauza examenului de sală.

Lucrurile pot intra pe făgașul normal dacă cei care doresc să obțină cât mai repede permisul auto, intră pe e-drpciv.ro și fac chestionare auto.

Acest site a fost creat pentru a veni în ajutorul tuturor celor care întâmpină dificultăți în pregătirea pentru susținerea examenului de sala la drpciv. De la crearea lui, peste 500.000 de utilizatori au reușit să promoveze sala cu punctaj maxim.

Datorită faptul că au folosit acest site de chestionare drpciv, au reușit să-și însușească cunoștințele necesare în vederea promovării examenului de sală. Cunoștințele le-au acumulat fără prea mare efort, deoarece site-ul este foarte bine structurat.

Toți cei care își fac cont pe site, dispun de un mediu de învățare și de posibilitatea de a face chestionare auto drpciv. Mediul de învățare este un concept implementat de echipa e-drpciv. Este singurul mediu de învățare care reține întrebările la care utilizatorii răspund greșit și salvează sesiunea pentru o reluare ulterioară.

Mediul de învățare te ajută să înveți materia pentru examen, iar chestionarele auto îți dau șansa să-ți verifici cunoștințele acumulate. Este indicat ca înainte de a trece la rezolvarea chestionarelor, să faci mediul de învățare de 2 ori.

După ce ai învățat legislația, trebuie să faci chestionare până ajung indicatorii de performanță pe verde. Indicatorii de performanță se calculează la finalul fiecărui chestionar pe baza unui algoritm creat de echipa acestui site. Acești indicatori arată cât de bine pregătiți sunt elevii și pot spune cu maximă precizie ce punctaj vor obține la examenul oficial.

Așadar, dacă vrei să iei sala cu brio intră pe e-drpciv.ro și creează-ți cont. Apoi pregătește-te cum se cuvine pentru examen. Citește cursul de legislație, învață semnificația indicatoarelor și marcajelor, citește codul rutier simplificat sau regulamentul simplificat.

De îndată ce vei face click pe codul rutier, vei observa că din el sunt eliminate acele paragrafe care nu sunt importante pentru obținerea permisului de conducere categoria B. De asemenea, există cuvinte marcate cu roșu, cu grad de importanță mai mare, și cuvinte marcate cu albastru, cu grad de importanță mediu.

Echipa site-ului a simplficat codul rutier pentru a da șansa utilizatorilor să-l învețe mai ușor. Cu toate acestea, trebuie să citești tot codul rutier.

Dacă vrei să folosești site-ul gratuit, îți oferim un pont. Sună-ți instructorul și roagă-l să se înscrie pe site. El se poate înscrie gratuit oricând vrea. Este singurul site care oferă această facilitate. De îndată ce își creează cont pe site poate genera un cod de activare pe baza căruia și tu vei putea folosi gratuit site-ul.

Ca și înscrierea, și generarea codurilor de activare este gratuită şi nu implică niciun cost din partea instructorului. Pentru instructori, echipa site-ului a creat o secțiune specială numită Instructori auto. Aici trebuie să intre instructorul tău și să-și facă cont.

Dacă este dispus să-și facă cont îți vei putea da seama dacă instructorul tău vrea să te ajute, dacă acordă interes pregătirii tale pentru examen, dacă vrea să știe de unde înveți, cât înveți și cât de corectă este pregătirea.

De asemenea, îți vei da seama dacă vrea doar să-ți ia banii pentru orele practice. Un instructor bun își dorește ca elevul său să ia sala din prima încercare. De aceea, alegerea unui instructor bun depinde doar de tine. Dacă nu îl alegi cum trebuie, e doar vina ta.

În prezent, foarte mulți instructori nu acordă prea mare atenție pregătirii elevilor și nici nu le monitorizează nivelul de pregătire înainte ca aceștia să se prezinte la examen. Din acest motiv, foarte mulți elevi se pregătesc superficial pentru examenul de sală și astfel pică examenul. Nu fă și tu ca ei, intră pe e-drpciv.ro și începe pregătirea temeinică pentru examen.

Folosește acest site și bucură-te împreună cu instructorul tău de promovarea examenului de sală din prima încercare.

 

 


Poate te intereseaza si