Pariurile sportive sunt omniprezente și apar în toate conversațiile despre sport. Acesta este motivul pentru care toate ziarele, site-urile și programele de televiziune vorbesc despre pariuri sportive înainte de începerea unui meci de fotbal.

Fiecare zonă a culturii sportive are personaje, ca și în filme, iar pariurile sportive au un eșantion unic. În cele ce urmează vom vorbi despre câteva tipologii de oamenii care fac pariuri sportive online.

Prietenul care transformă orice argument în pariu

Fiecare grup de prieteni are cel puțin un membru care își petrece ziua enervându-i pe ceilalți. El întotdeauna încearcă să vorbească fără să fie întrebat. El consideră că mereu are dreptate, iar atunci când chiar are, nimeni nu îi dă dreptate.

Acest tip de prieten se supără atunci când cu logica lui (indestructibilă în opinia lui) nu îi poate determina pe ceilalți să-i dea dreptate. Atunci propune un pariu. În general, discuțiile lor se referă la aspecte prostești și banale.

Persoanele care folosesc simulatoare de meciuri

Jocul în zilele noastre este mai mult o chestiune legată de probleme matematice decât de o artă subiectivă. Deoarece statisticile au revoluționat lumea sportului, pariorii folosesc modele de predicție și simulatoare de meciuri care le permit să urmărească predicțiile făcute și meciurile disputate.

Există persoane care s-au folosit de cunoștințele fotbalistice și au făcut pariuri sportive online la case de pariuri online autorizate, cu ajutorul unor calcule realizate de calculator. Acestea au avut succes până când casele de pariuri și-au dat seama de metodele folosite.

Tipul care nu se poate viziona un joc dacă nu pariază

Persoanele care pariază ocazional la diferite case de pariuri legale, nu înțeleg cum unii pot face pariuri online la fiecare meci. Cel care nu poate viziona un meci fără să parieze, consideră că, dacă nu obții un câștig asupra căruia să reflectezi ulterior, nu merită să urmărești acel meci. De ce să urmărești un meci, dacă nu câștigi bani de pe urma lui?

Maestrul pariurilor neobișnuite

Acest tip de parior a obținut câștiguri plasând pariuri online neregulate și extrem de lungi. A reușit să câștige abia după multe încercări. 

Persoanele care pretind că au un loc de muncă, dar își petrec ziua pariind

Aceste persoane nu au un aspect îngrijit, dar au destui bani pentru a face pariuri sportive la diverse case de pariuri. Ei își încearcă mereu norocul în speranța că vor câștiga la pariuri. Fac pariuri atât la casele de pariuri offline, cât și la cele online.

Persoanele pentru care pariul este un mod de viață

Deși poate multe persoane încă nu cred, există posibilitatea de a trăi din pariuri. Nu putem vorbi despre o viață relaxată și plină de lux. Pariorii profesioniști studiază intens fiecare ofertă de pariuri și investesc mult timp și bani. În plus, își fac o bună strategie, sunt foarte disciplinați și au răbdare. Ei sunt atenți la fiecare pas pe care îl fac în lumea pariurilor sportive.

Cu toate acestea, în cazul unui pariu nereușit își pot pierde toți banii. Își pot pierde suma stabilită pentru pariuri imediat, dacă nu pariază întotdeauna responsabil, adică mai mult decât își pot permite să piardă. Pariul poate deveni un mod de viață, dar nu este întotdeauna așa de ușor precum pare.

Persoanele foarte competitive care nu pot renunța la pariuri

Sportivii și foștii sportivi se pot afla într-o astfel de situație. Chiar dacă nu au devenit niciodată profesioniști, spiritul competitiv îi urmărește în permanență. Pariurile li se par o soluție ușoară, accesibilă și nu prea scumpă.

Jucătorii dependenți de pariuri sau de jocurile de noroc

Persoanele care nu sunt disciplinate, nu pariază responsabil, au toate șansele să piardă întreaga sumă stabilită pentru pariuri. Acestea pot da faliment în momentul în care au pierdut tot ceea ce au câștigat în diverse ocazii.

Persoanele dependente de pariuri măresc miza după fiecare pariu, iar de cele mai multe ori pierd suma investită. Atunci când o persoană devine dependentă de pariuri sau de jocurile de noroc are nevoie de reabilitate. Ea trebuie să înțeleagă că pariul este un joc pe care trebuie să-l joace în mod disciplinat. Pariul trebuie privit întotdeauna ca o modalitate distractivă de a câștiga un ban în plus.

Ce tip de persoane sunteți? Reușiti să pariați de fiecare dată responsabil? Dacă nu puteți face acest lucru de fiecare dată, intrați pe 10pariuri.ro și biletu-zilei.com și urmăriți sfaturile oferite de tipsterii cu experiență, care recomandă întotdeauna pariurilor să parieze responsabil. De asemenea, intrând pe aceste site-uri veți afla ce bonusuri la case de pariuri există. În plus, puteți descoperi și bonusuri la casino online. Succes!


Poate te intereseaza si