Huawei Mate 10 Pro a impresionat întreaga lume datorită design-ului său Full Screen, însă știați că primul smartphone Huawei care a adoptat acest design este Mate 10 lite?

Un telefon de buget mediu, Huawei Mate 10 lite impresionează atât prin aspectul modern, cât și prin performanțele de top, oferindu-le consumatorilor o experiență de utilizare peste așteptări.

Cel mai greu lucru de realizat? Simplitatea

Design-ul Full Screen conferă un aspect minimalist, simplitate și eleganță smartphone-ului Huawei Mate 10 lite, însă puțini știu că în spatele acestei simplități dorite de toată lumea se află numeroase provocări tehnologice. Iar acest lucru este confirmat de echipa de design de produs Huawei: printre primele provocări întâmpinate de aceasta, în ceea ce privește design-ul, este dispunerea camerelor și a antenei.

Astfel, prin optimizarea structurii și dimensiunii acestora și prin depășirea limitelor în cazul metodei de sigilare, echipa de design a reușit să încadreze un display full-screen și patru camere, într-un singur telefon, Mate 10 lite, primul smartphone cu patru camere și cu design full-screen din lume.

Recrearea dispunerii a ridicat problema rezistenței structurale a smartphone-ului. Aici experiența echipei responsabile de design și-a spus cuvântul, aceasta realizând multe simulări și optimizări pentru a găsi o soluție nouă, datorită căreia atât performanța antenei, cât și rezistența structurală nu sunt afectate.

Mai mult, tehnologia Smart soft light, integrată în Huawei Mate 10 lite, este capabilă să-și ajusteze strălucirea automat în funcție de condițiile de luminozitate ale cadrului în care se află utilizatorul, obținând astfel efecte de iluminare dinamică pentru mai multe scenarii precum surprinderea de selfie-uri clasice sau cu ajutorul unui selfie stick.

Huawei Mate 10 lite este disponibil pe plan local în oferta operatorilor de telefonie mobilă, precum și în cea a magazinelor de retail, la un preț recomandat de 1499 RON.


Poate te intereseaza si