iphone x

Anul încheiat a fost unul care a cunoscut o puternică dezvoltare pe partea tehnologică, iar partea ce vizează telefoanele inteligente este fără doar și poate una care a beneficiat de cele mai multe îmbunătățiri. O adevărată performanță tehnologică a fost remarcată de către experții unuia dintre cele mai apreciate service-uri GSM din Suceava, Glassgsm. Potrivit acestora, motivul pentru care modelul iPhone X este atât de dorit de public este complet justificat – este un dispozitiv care merită toți banii, concluzie ce a fost trasă și după ce a fost interogat un eșantion de fani.

În ce măsură a fost realizat un bun raport între funcțiile inovative și dorințele fanilor și alte astfel de aspecte reies din rândurile ce urmează.

Care sunt funcțiile ce situează smartphone-ul în topul preferințelor utilizatorilor?

Pentru a-l putea lansa pe piață, compania Apple a făcut un efort deosebit. Precum funcțiile ce le include, și procesul de promovare a avut nevoie de un plan bine gândit, având în vedere faptul că nu este vorba despre un oarecare model de iPhone, ci despre unul cu totul aparte.

Fiind vorba despre ediția aniversară, era de așteptat ca modelul să se ridice peste așteptările utilizatorilor. Este telefonul care a implementat cu succes toate inovațiile tehnologice lucrate intens de către inginerii companiei pentru o perioadă lungă de timp.

Care a fost rezultatul? După cum se poate observa și totodată potrivit experților acestui service GSM, este smartphone-ul ce a revoluționat piața tehnologiei mobile. Foarte important pentru proiectanți a fost feedback-ul fanilor, prin aceștia fiind identificate cele necesare de implementat, precum și funcțiile cele mai importante și totodată atractive.

Face ID, Animoji și diversele funcții ale smartphone-ului

Este de apreciat performanța sistemului de recunoaștere faciala Face ID, desigur. Cu toate acestea, adevărata diferență a făcut-o aplicația Animoji. Se află în topul preferințelor, pentru că este un mod excelent de distracție.

Revenind la sistemul menționat, acesta a început deja să fie copiat de alte companii producătoare de smartphone-uri. Reprezintă acel plus de încredere necesar pentru a realiza, de exemplu, tranzacții bancare online. Sunt mulți cei care afirmă că prețul dispozitivului este unul destul de piperat, dar cu toate acestea recunosc și că are un nivel de performanță deosebit.

Caracteristica True Depth

Iată încă un motiv pentru care modelul este apreciat de fani – camera True Depth. Este ideală nu numai pentru a realiza fotografii, dar și pentru a le înregistra în Modul Portret. Un număr mare de analiști au ajuns la concluzia că vorbim despre cel mai performant telefon de până acum, ce ocupă topul la capitolul fotografiat. Fără a exagera, cadrele realizate se ridică la rang de artă. Această calitate face posibilă analiza a peste 50 de mișcări musculare distincte, ce oglindesc expresiile faciale.

Bateria smartphone-ului

La fel ca și celelalte caracteristici și componente, bateria noului model de iPhone a fost remarcată de către utilizatori și analiști. Acesta are un timp de vorbire în 3G și este de 21 de ore.

Ecranul OLED

Dintre cele mai remarcabile tehnologii inovative Apple, putem afirma că ecranul OLED constituie o adevărată reușită. Acesta a fost implementat pe modelul lansat pe ediția aniversară și prezintă o serie de caracteristici aparte.

Astfel, dispozitivul mobil dispune de AMOLED, are o diagonală de 5,6 inch și rezoluția de 2436 x 1125 pixeli. Deosebit de apreciat de utilizatori este pentru rezistența sporită pe care o prezintă la zgârieturi, poate că unul dintre motivele însemnate ce i-a convins pe aceștia că merită investiția.

Având în vedere toate performanțele menționate, apreciate enorm de fani, iPhone X reprezintă cu siguranță smartphone-ul de top al anului încheiat. De asemenea, sunt șanse destul de crescute să nu fie egalat de modelele ce urmează să fie lansate în 2018.

În ceea ce privește prețul, la o amănunțită analiză a performanței la care se ridică dispozitivul, acesta este complet justificat. Ca orice lucru însă și acesta este predispus defectării, riscul de accidentare fiind același.

Fără protecția necesară, oricui i se poate întâmpla să fie nevoit să investească o mică avere în reparații. În acest caz, utilizatorii trebuie să se orienteze după ajutorul unui service GSM  specializat, capabil să redea performanța inițială a telefonului, prin componentele pe care le folosește pentru înlocuire. Cei interesați găsesc pe glassgsm.ro servicii complexe și prețuri rentabile pentru astfel de reparații.


Poate te intereseaza si