Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro a fost desemnat cel mai bun smartphone al anului și smartphone-ul cucea mai bună durată de viață a bateriei din 2017, de către unele din cele mai prestigioase publicații tech la nivel internațional

Mate 10 Pro, cel mai nou flagship Huawei, un dispozitiv revoluționar care aduce capacitățile Inteligenței Artificiale consumatorilor de pretutindeni, a fost desemnat “Smartphone-ul anului” de către apreciata publicație “Android Authority” în clasamentul “Cel mai bun Android al anului 2017”, precum și smartphone-ul cu “Cea mai bună durată de viață a bateriei în 2017” de către publicația “Android Headlines”.

Potrivit publicației “Android Authority”, Mate 10 Pro “dovedește că excelența nu înseamnă doar caracteristici remarcabile, ci mai degrabă calitatea în fiecare aspect. Pur și simplu, Mate 10 Pro este un campion în toate privințele.” Clasamentul a fost realizat în baza analizei a 8 categorii diferite precum Display, Audio, Cameră (obiectiv și subiectiv), Baterie, Experiența Utilizatorului, dar și Raport calitate-preț. Mate 10 Pro s-a clasat pe primul loc datorită performanțelor bateriei și se află în top 3 în ceea ce privește următoarele categorii – Display, Audio, Cameră (Obiectiv) și Experiența Utilizatorului.

În plus, Mate 10 Pro a fost numit smartphone-ul cu “Cea mai bună durată de viață a bateriei în 2017” de către Android Headlines. Echipa editorială a descris smartphone-ul Huawei ca fiind “lider în autonomia bateriei, în special dacă folosești aplicația prestabilită de gestionare a bateriei”. Mai mult decât atât, articolul laudă Huawei Mate 10 Pro pentru modul de încărcare rapid și pentru software-ul optimizat – Emotion UI 8.0. De asemenea, experții au subliniat rolul chipset-ului Kirin 970, proiectat de Huawei, care este mai eficient din punct de vedere al energiei consumate decât predecesorul său.

“Suntem onorați că Mate 10 Pro a fost desemnat Smartphone-ul anului de către Android Authority și a câștigat premiul “Smartphone-ul cu Cea mai bună durată de viață a bateriei din partea Android Headlines. Aceste aprecieri demonstrează faptul că eforturile noastre de a găsi noi căi pentru a oferi clienților noștri excelență, performanță, utilizare intuitivă și accesibilitate nu au fost în zadar. Desigur că se pot aștepta la și mai multe inovații în toate produsele noastre viitoarea declarat Fred Wangfei, Director of Huawei Romania Consumer Business Group.

Huawei Mate 10 PRO a fost lansat în toamna anului trecut și este disponibil pe plan local din luna decembrie, devenind la scurt timp de la lansare unul din cele mai populare telefoane high-end din România. Cu un preț recomandat de 3599 RON, telefonul este disponibil în oferta partenerilor autorizați Huawei.


Poate te intereseaza si