Acer Swift 7

Noul Acer Swift 7 este o minunăție a tehnologiei moderne și a fost creat pentru profesioniștii care își doresc productivitate de top, portabilitate și conectivitate neîntreruptă prin 4G LTE.

  • Noul Acer Swift 7 (SF714-51T) își cere drepturile ca fiind cel mai subțire laptop[i] din lume, completat cu detalii deosebite și măiestrie
  • Procesoare puternice Intel® Core™ și conectivitate ultra-rapidă Intel® XMM™ 4G LTE încorporată oferă productivitate utilizatorilor
  • Acer anunță și noul Spin 3, un laptop convertibil dedicat celor care își doresc versatilitate și fiabilitate

București (8 ianuarie 2018) – Acer lansează astăzi cel mai subțire laptop din lume, noul Swift 7 (SF714-51T). Având o grosime de doar 8,98 mm, noul Swift 7 este un PC echipat cu Windows 10 și care este proiectat pentru mobilitate, cu un design ultraportabil ce îmbină un procesor puternic Intel® Core™ i7, durată de viață a bateriei pe întreaga zi și o conexiune personală, de încredere, 4G LTE.

“Suntem extrem de mândri să putem produce cel mai subțire laptop din lume”, a declarat Jerry Kao, Președintele IT Products Business al Acer Inc. “Bazându-ne pe descoperirile ingineriei din generația anterioară, noul Swift 7 este un produs avansat, cu un șasiu mai subțire, performanță puternică și conectivitate permanentă 4G LTE pentru profesioniștii aflați în mișcare.”

“Următorul PC pe care cineva l-ar cumpăra ar trebui să fie un PC excelent, puternic pentru a alimenta cele mai noi și bogate experiențe, pe tot parcursul zilei”, a declarat Chris Walker, vicepreședinte Intel Corp. “Acer Swift 7 oferă performanțele scontate și depășește modelul anterior oferind conectivitate 4G LTE într-un design ultra-subțire, uimitor. Este PC-ul perfect pentru cei care au lucruri de făcut și pot crea conținut oriunde, în orice moment.”

“Noul Swift 7 de la Acer este un PC echipat cu Windows 10 excelent pentru profesioniștii care lucrează în deplasare sau pentru utilizatorii care își doresc portabilitate și conectivitate”, a declarat Peter Han, Vicepreședinte, Partner Devices and Solutions, Microsoft Corp. “Swift 7 este subțire, ușor și perfect pentru cei care doresc să fie conectați când se află în mișcare.”

Conectivitate neîntreruptă

Design-ul subțire al lui Acer Swift 7 este doar începutul noilor caracteristici oferite. Conectivitatea Intel XMM 4G LTE încorporată oferă utilizatorilor productivitate, fiind deosebit de utilă pentru profesioniștii care doresc să elimine problemele legate de conexiunile fără fir pe drum, astfel încât să se poată concentra asupra sarcinilor urgente. Pe lângă slotul pentru cartela Nano SIM, Swift 7 dispune de tehnologie eSIM, care permite descărcarea și activarea profilelor eSIM. Swift 7 este livrat cu un profil Transatel prevăzut cu până la 1 GB[ii] de date gratuite valabile timp de o lună în 48 de țări[iii], pentru a ajuta utilizatorii să înceapă folosirea acestuia imediată, în timp ce planurile de date suplimentare pot fi cumpărate cu ușurință în întreaga lume. Tehnologia wireless 802.11ac cu 2×2 MIMO asigură conexiuni fiabile și rapide la rețeaua de domiciliu sau de la  birou.

Puternic și elegant

Echipat cu un procesor Intel® Core™ i7 din generația a 7-a, Swift 7 oferă performanțe incredibile, o experiență Windows 10 fluidă și o durată de viață a bateriei de până la 10 ore. SSD-ul PCIe cu capacitate de 256 GB oferă suficient spațiu de stocare pentru păstrarea fișierelor importante la îndemâna utilizatorului, iar cei 8GB de memorie LPDDR3 mențin fluiditatea și receptivitatea multitasking-ului. Un cititor de amprentă permite conectarea mai sigură și fără parolă prin Windows Hello.

Șasiul de aluminiu al Swift 7 este elegant și plăcut la atingere, perfect pentru profesioniștii moderni care doresc un aspect sofisticat. Noul ecran de high-resolution a fost crescut la 14 inchi și oferă un display Full HD IPS[iv], Acer Color Intelligence™ pentru o claritate realistă din orice unghi, precum și un touchscreen Corning® Gorilla® Glass NBT™ și touchpad. Tastarea nu a fost niciodată mai ușoară grație tastaturii iluminate a Swift 7, extrem de utilă în condiții de lumină scăzută, cum ar fi zborurile internaționale de lungă durată sau călătoriile cu trenul.

[i] Pe baza studiului intern Acer din 5 ianuarie 2018 referitor la laptopurile existente pe piață, cu sistem de operare Windows sau fără.

[ii] Pentru dispozitivele comercializate în Germania, perioada gratuită nu va fi fisponibilă pentru utilizare domestică, dar perioada de valabilitate va fi extinsă la șase luni pentru utilizare în străinătate. Pentru dispozitivele vândute în Canada, deoarece planul de probă nu include acoperire internă, perioada de valabilitate va fi de asemenea extinsă la șase luni pentru a fi utilizată în străinătate.

[iii] Belarus, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Madeira, Malaezia, Malta, Montenegru, Olanda, Norvegia, Filipine, Polonia, Portugalia, România, Federația Rusă, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Taiwan, Thailanda, Turcia, Ucraina, Regatul Unit, Statele Unite și Vietnam

[iv] Toate brandurile și produsele menționate în acest comunicat includ marca înregistrată a companiilor aparținătoare și sunt utilizate exclusiv pentru a descrie identitatea produselor.

Poate te intereseaza si