V-ți imaginat vreodată cum ar fi dacă exista o tabletă care să conțină cam tot ceea ce conține un Personal Computer doar că la o dimensiune și greutate mult mai mică?
Acum totul este posibil pentru că cei de la GOCLEVER, producător de soluţii tehnologice inovatoare, lansează INSIGNIA 1010 BUSINESS, prima tabletă din portofoliu echipată cu tastatură,Windows şi Microsoft Office. Noua tabletă este ideală pentru rularea fără compromisuri a sistemului de operare Windows 8.1 şi a suitei de aplicaţii MS Office 365 Personal (inclusă în pachet cu licenţă de un an).
Datorită tehnologiei Intel® Wireless Display (Intel® WiDi), care permite transmiterea datelor de pe ecranul tabletei pe orice alt ecran extern compatibil cum ar fi monitoarele, televizoarele sau proiectoarele, ISIGNIA 1010 BUSINESS este perfectă pentru redarea prezentărilor de pe tabletă în sălile de şedinţă sau vizionarea de materiale video de pe tabletă pe televizorul din sufragerie.
Ecranul IPS cu diagonala de 10.1 inch (16:10, 1280×800) şi 10 puncte multitouch garantează imagini de calitate și unghiuri largi de vizualizare. Tehnologia Turbo Boost garantează un spor de performanţă, care să ajute aplicaţiile consumatoare de resurse, crescând viteza procesorului Intel Atom Z3740D de la 1.33GHz la 1.83 GHz. Redarea materialelor video este facilitată de GPU-ul integrat, Intel HD Graphics, şi de cei 2GB de memorie RAM DDR3. Datele pot fi stocate în memoria internă de 32GB (eMMC flash) sau pe carduri microSD interschimbabile, cu capacităţi de stocare de până la 64 GB. Această configuraţie garantează încărcarea deosebit de rapidă a paginilor de Internet, folosirea simultană a mai multor aplicaţii şi o experienţă de joacă fără încetiniri.
INSGINIA 1010 Business foloseşte o baterie cu o capacitate de 8000mAh, suficientă pentru aproiximativ 6 ore de lucru neîntrerupt. Porturile microUSB 2.0 OTG permit conectarea de dispozitive externe precum modemurile 3G. Pe lângă acestea tableta include şi un port miniHDMI şi intrări pentru căşti. Dispozitivul poate fi conectat la Internet prin reţea Wi-Fi (b/g/n), nelipsind nici modulul Bluetooth 4.0.
GOCLEVER INSIGNIA 1010 BUSINESS este disponibilă în oferta magazinelor de specialitate pornind de la preţul de 1.149 lei.

Poate te intereseaza si