Lenovo a anunţat astăzi în cadrul târgului IFA de la Berlin, din Germania cele mai noi produse din gama de smartphone-uri premium VIBE: noile VIBE X2 şi VIBE Z2. VIBE X2 este foarte uşor şi subţire şi are un design pe trei layere, performanţă înaltă cu noul procesor MediaTek.VIBE Z2 stabileşte noi standarde cu design-ul lamodă, completat de performanţa înaltă şi caracteristici excepţionale ale camerei foto.

Este primul smartphone care foloseşte procesorul MediaTEK şi a fost  special  conceput  pentru  a  oferi  performanţă  impresionantă.  Procesorul  oferă  un  strat ascuns de performanţă cu caracteristici de economisire a energiei care prelungesc viaţa bateriei şi permit filmelor şi jocurilor să fie utilizate mai mult timp. Împreună cu procesorul, telefonul vine  cu un ecran FHD de 5-inch cu unghi de vizionare wide.

Lenovo Vibe X2 vine cu două camere avansate echipate cu multiple moduri de a face poze şi cu caracteristici de editare. Această tehnologie oferă utilizatorilor posibilitatea de a face poze clare şi în culori vii, cât şi video-uri performante. Utilizatoorii işi pot face selfie-uri cu camera videode 5MP wide, care vine cu control de gesturi la auto-declansare. Camera foto plasată în spateare 13MP, auto-focus şi vine cu senzor de iluminare, dar şi cu flash LED care permite realizarea de fotografii clare şi strălucitoare. Telefonul VIBE X2 are capacitate internă de stocare de 32GB,astfel că utilizatorii au spaţiu pentru a salva contentul digital.

VIBE X2 (5)

 

Pentru  a  personaliza  şi  amplifica  experienţa  mobilă,  Lenovo  prezintă  două  noi  accesorii VIBE   VIBE  Xtensions:  VIBE  X2  Battery (vine ca un al patrulea layer al telefonului şi extinde durata de viaţă a bateriei, dar şi amplifică  sunetul.) şi  VIBE  X2  Speaker VIBE Xtension(foarte  subţire,  de  doar  5.1mm protejează  telefonul,  dar  îi  şi extinde durata de viaţă cu până la 75 de procente).

VIBE X2 Red

Lenovo VIBE Z2, regele selfie-urilor şi primul smartphone Lenovo pe 64-bitCei  care îşi  doresc  un smartphone de înaltă  performanţă,  într-un design elegant  de metal,Lenovo a creat VIBE Z2, ceea ce îl face unul dintrecele mai strălucitoare ecrane de pe piaţă, special conceput pentru a reda poze şi filme cu oclaritate excepţională, chiar şi în lumina puternică a soarelui.

VIBE Z2 (2)

VIBE Z2 este primul smartphone Lenovo pe 64-bit, ceea ce înseamnă că se va bucura din plin de versiunile următoare ale sistemului de operare Android, care suportă performanţă înaltă,acesta ofera utilizatorilor capacitate internă de stocare foarte mare, de 32GB, iar viteza de transfer de date de 4G LT si suport dualsim.

VIBE Z2

În ce priveşte camera foto, VIBE Z2 duce realizatul de fotografii  la un alt nivel. Camera din spate are 13 MP şi are stabilizator optic de imagine cât şi senzorul de ultimă generaţie care permite realizarea de fotografii  excepţionale chiar şi pe timp de noapte. De asemenea, camera frontală are 8MP şi vine cu lentile anti-distors, care permit realizarea de fotografii  balansate şi  foarte clare. De asemenea, VIBE Z2 vine echipat  cu caracteristici  de editare foto, buton pentru controlul auto-declanşatorului foto şi noua caracteristică Instant On care permite utilizatorilor să captureze fotografii foarte uşor atunci când ecranul este în stand-by.

Poate te intereseaza si