online-casino-1
Vin unele momente in care pasionatii de cazino-uri isi doresc sa testeze si cazinourile online chiar de acasa sau de pe telefonul mobil, acestea pot reprezenta o varianta buna atunci cand vor sa se relaxeze .
De cele mai multe ori, atunci cand iti doresti sa joci la cazino, apar probleme de incredere, miza si poate cel mai important legalitate.

Din fericire incepand cu aprilie 2013, prin ordonanță de urgență, a aparut Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc sau ONJN. Acest oficiu reprezinta o instituție care se află în subordinea Guvernului țării.

Dupa aparitia acestui oficiu, Guvernul României a permis gestionarea industriei jocurilor de noroc. ONJN se ocupa de autorizare, control si monitorizarea site-urilor de tip jocuri de noroc ce sunt accesibile in Romania.

ONJN are ca activitate autorizarea operatorilor locali de jocuri de noroc cu activitate in locatii fizice. Oficiul se ocupă tot odata și de autorizarea și monitorizarea jocurilor de noroc online, pentru jucatorii din Romania.

Legalitatea unui site in Romania, este foarte importanta, tocmai din acet motiv iti recomandam sa alegi doar cazinouri ce afiseaza licenta ONJN. Din pacate exista si site-uri ce nu sunt legale in tara noastra, prin acest link poti sa afli care sunt site-urile pe care nu este bine sa intri, asta daca nu iti doresti sa platesti niste amenzi destul de consistente si care iti vor micsora bugetul destul de tare.
Acum suntem siguri ca ai inteles esenta cu privire la siguranta/legalitate, ai mai jos o solutie atunci cand iti doresti sa joci legal la cazino.
O varianta buna poate sa fie agregatorul de cazino-uri online cazinouri.org, cu ajutorul acestui site ai la dispozitie la un click distanta cele mai bune cazinouri, 100% legale.
Online ai la dispozitie atat site-uri din Romania cat si din strainatate. In cazul in care un site nu are licenta in tara noastra, o sa primesti un astfel de mesaj atunci cand accesezi site-ul.
bet365
Cat de mari sunt amenzile in cazul in care intri cu proxy-uri sau alte metode de a fenta restricitiile puse ne ONJN?
Amenzile pleaca de la 5000 de lei si pot sa ajunga si la 10.000 de lei.
Alege sa joci inspirat si doar pe site-urile ce ofera informatii complete si cel mai important, ai acces pe acestea fara restrictii.

Poate te intereseaza si