Lansarea Galaxy S9 va avea eveniment oficial de lansare în februarie, la Mobile World Congress 2018, dar telefonul va fi arătat în ianuarie 2018 la Consumer Electronics Show 2018 Las Vegas. Practic știm deja avantajele Samsung S9 și noile tehnologii, nu se schimbă foarte multe, dar detaliile contează pentru orice telefon.

Citește totul despre telefonul Galaxy S9 ->>

Samsung a început din aprilie 2017 să lucreze la proiectul Samsung Galaxy S9. Principalele teme de studiat sunt senzorul de amprentă sub sticlă, care ar putea veni anul viitor și doi, evitarea problemelor legate de baterie, încins, explozii și așa mai departe. Se rafinează design-ul telefonului ca să arate mai bine decât Galaxy Note 8, iar Samsung trebuie să aducă multe noutăți pentru a convinge lumea să nu mai cumpere S8, care are un preț excelent. Să vedem cu ce vor veni, practic.

Samsung va continua să rafineze design-ul Samsung Galaxy S9, pornind de la cum era S8 și ce au făcut pentru Note 8. Succesul acestor terminale vor face ca Samsung să continue linia Infinity Display, acest design modern fiind acum standard pentru modelele de top, chiar dacă rivalii tot nu au un ecran curbat care să aibă succes. Deja publicațiile coreene, printre care Eletronic Times, au anunțat că Samsung face un senzor foto capabil să filmeze cu 1.000 de cadre pe secundă.

Samsung a patentat un senzor de amprentă sub display, iar câțiva trăgeau concluzia că Samsung Galaxy S9 va avea această tehnologie despre care se discută de un an de zile. La nici două-trei zile după, au și apărut dezmințirile. Acum câteva zile a apărut o poveste foarte lungă că Samsung Galaxy S9 va copia de la iPhone X identificarea facială și că asta va fi o funcție anunțată anul viitor. Imediat, la scurt timp, dezmințiri peste tot că Samsung nu va face asta.

Știm sigur că Samsung va lansa atât S9, cât și o variantă S9+. Se discută și despre un Samsung Galaxy S9 Mini, dar ar fi o noutate, de la S5 nu au mai existat modele Mini. De asemenea, știm că telefonul Samsung ar putea anul viitor să aibă versiunea Plus mai bine dotată. Este tot un zvon, dar se spune că Samsung va folosi o tactică Apple, pentru ca S9 să fie ieftin, iar S9 mai scump, dar mai bine dotat.

Toate articolele despre telefoane Samsung Galaxy ->>


Poate te intereseaza si