Telekom 5 euro oferta

Promisiunea #Netliberare continuă pentru utilizatorii serviciilor preplătite: YouTube nelimitat plus trafic de date gratuit în alte aplicaţii de video streaming, la Cartela Telekom cu opţiunea de 5 euro credit.

  • Noile oferte la Cartela Telekom aduc utilizatorilor şi mai multe beneficii de date: trafic de date gratuit şi nelimitat pentru vizionarea şi încărcarea conţinutului video pe cele mai populare platforme – YouTube, HBO GO, Netflix, Amazon Video, Facebook şi Telekom TV;
  • În plus, trafic gratuit în aplicaţiile Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp şi 30 GB de net la viteze 4G pentru utilizatorii Cartelei Telekom.

Telekom Romania anunţă noi oferte pentru utilizatorii Cartelei Telekom, care le aduc acestora şi mai multe beneficii de date, pentru video streaming şi acces la aplicaţiile de social media preferate, oricând şi oriunde s-ar afla, direct pe telefonul mobil.

Cu opţiunea de 5 euro credit, utilizatorii serviciilor preplătite beneficiază de cea mai avantajoasă ofertă de pe piaţă, care include minute, SMS-uri şi beneficii de date unice, cu trafic gratuit şi nelimitat atât pentru video streaming, cât şi pentru încărcarea de conţinut video pe cele mai populare platforme – YouTube, HBO GO, Netflix, Amazon Video, Facebook şi Telekom TV, precum şi trafic gratuit în cele mai utilizate aplicaţii de social media – Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp, fără a consuma resursele de date incluse.

În plus, la toate opţiunile, utilizatorii Cartelei Telekom primesc trafic consistent de date, de 30 GB / 30 de zile, la viteze 4G, cu bonusul GigaDay, pentru acces la Internet fără grija consumului de date.

“Noile noastre oferte sunt perfect adaptate obiceiurilor de consum şi preferinţelor utilizatorilor. Ceea ce putem observa astăzi, în special în rândul tinerilor, este o creştere explozivă a utilizării Internetului pe telefonul mobil, iar social media şi conţinutul video sunt de departe principalele tipuri de conţinut pe care aceştia le accesează zilnic. După trafic gratuit în Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp, Cartela Telekom vine acum cu şi mai multe beneficii de date, ce aduc, în plus, trafic gratuit pentru video streaming pe cele mai populare platforme de conţinut”, a spus Frantisek Mala, Director Executiv Marketing Rezidenţial şi Vânzări Naţionale, Telekom Romania.

Detalii complete despre noile oferte #Netliberare la Cartela Telekom sunt disponibile pe telekom.ro.14

Poate te intereseaza si