Nokia 2

HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete şi operează sub conceptul „The Home of Nokia Phones”, a anunţat, lansarea terminalului Nokia 2. Telefoanele Nokia sunt asociate cu o durată excepţională de viaţă a bateriei; lansăm astăzi un smartphone care duce totul la un nou nivel. Cu o durată de viaţă a bateriei de două zile[i], Nokia 2 este construit ca să rămână în funcţiune mult timp față de alte smartphone-uri care necesită reîncărcare.

Impresionanta durată de viaţă a bateriei de două zile nu afectează parametrii performanţei. Dotat cu platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ şi un ecran de 5 inci de calitate superioară plus experienţa unui AndroidTM pur, securizat şi actualizat, terminalul Nokia 2 oferă tehnologia pe care vă puteţi baza zi de zi.

Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global, a declarat:

“Oamenii se bazează atât de mult pe telefoanele lor în zilele noastre, încât mulţi dintre ei îşi raţionalizează inconștient durata de viaţă a bateriei atunci când nu folosesc terminalul, astfel încât acesta să dureze o zi întreagă. Noi nu credem că ar trebui să faci mai puţine lucruri cu telefonul, motiv pentru care am creat un smartphone care continuă să funcţioneze atunci când alte dispozitive au nevoie de o oprire la priza de reîncărcare.

“Prin Nokia 2 am dorit să replicăm experienţa unică Android, pe care am livrat-o până acum, cu durata extinsă de viaţă a bateriei, pe care atât de mulţi fani o asociază şi o aşteaptă de la telefoanele Nokia. Ca să transformăm această dorinţă în realitate, fiecare componentă a terminalului Nokia 2 – de la ecran la baterie, de la chipset la designul sistemului – a fost construită ca să extragă cât mai puţină energie de la bateria dispozitivului, astfel încât fanii să se bucure de un telefon cu durată mare de funcţionare.”

Construit să reziste

Terminalul Nokia 2 oferă o durabilitate fără egal în termeni de design, bazându-se pe caracteristicile distincte ale brandului Nokia precum calitate, simplitate şi fiabilitate. Carcasa zveltă este construită cu precizie dintr-un singur bloc de aluminiu, în timp ce ecranul Corning® Gorilla® Glass este completat de policarbonat sculptat pe partea din spate, ceea ce conferă o senzaţie excelentă, dar și construcție de calitate care se așteaptă de la un smartphone Nokia. Materialele premium şi designul ergonomic se combină pentru a crea un model unic, modern şi practic, ceea ce permite utilizatorului să se bucure de o experienţă smartphone accesibilă și de lungă durată.

Libertatea de a face mai mult

Nu este vorba doar de capacitatea mare a bateriei de 4100 mAh, ci și de ecranul LCD de 5 inci LTPS HD care oferă o experienţă vizuală excelentă, în condiţii de consum redus de energie. Nokia 2 vă oferă libertatea de a vă bucura de o experienţă continuă de divertisment – de la materiale video HD şi fotografii clare, cu un contrast ridicat, la cântece favorite, social media şi navigare web – fără să vă faceţi griji că rămâneţi fără baterie.

Dotat cu o cameră principală de 8MP ce încorporează detectarea automată a cadrului şi auto focus, terminalul Nokia 2 asigură realizarea unor instantanee memorabile în orice moment. Cu ajutorul camerei frontale de 5MP, puteţi surprinde momentul din orice unghi. Întotdeauna veţi dispune de capacitatea suplimentară de care aveţi nevoie pentru amintirile pe care doriți să le păstraţi cu ajutorul slotului dedicat cardului de memorie şi al posibilităţii de a încărca fotografii şi materiale video fără limită[ii] pe Google Photos.

Întotdeauna Androidul pur, securizat și actualizat

Smartphone-urile Nokia oferă întotdeauna experienţa unui Android pur, securizat şi actualizat și dispun de caracteristici importante precum Google Assistant, dar fără preinstalări sau skins. Lansându-se deja pregătit pentru Android Nougat şi Android Oreo, terminalul Nokia 2 primeşte actualizări lunare de securitate, astfel încât veți fi siguri că dețineți un telefon securizat şi actualizat.

Disponibilitate

Nokia 2 va fi disponibil în variantele Pewter/Black, Pewter/White şi Copper/Black la un preţ global mediu de 99 euro.

Specificaţii tehnice pentru Nokia 2

  • Reţele:
    • GSM: 850/900/1800/1900
    • WCDMA: 1, 2, 5, 8
    • LTE: 1, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40
  • Reţea: LTE Cat. 4, 150Mbps DL/50Mbps UL, VoLTE, Video Calling, VoWiFi
  • Procesor: Qualcomm® Snapdragon™ Mobile Platform
  • Sistem de operare: Android Nougat
  • RAM: RAM 1GB DDR3
  • Stocare: 8GB e-MMC (până la 128GB cu MicroSD card)
  • Ecran: 5.0” HD 1280 x 720 LTPS LCD, In-Cell Touch, Corning® Gorilla® Glass 3
  • Camere foto:
    • Cameră principală: 8MP auto focus cu flash LED
    • Cameră frontală: 5MP fixed focus
  • Conectivitate: 802.11 b/g/n, BT 4.1, GPS/AGPS/GLONASS/Beidou, FM/(RDS)
  • Senzori: Senzor de lumină ambientală, senzor de proximitate, accelerometru (G-sensor), E-busolă
  • Baterie: 4100 mAh
  • SIM slot: 2 Nano-SIM + 1 uSD slot (Dual SIM) / Nano-SIM + 1 uSD slot (Single SIM)
  • Input/output: Micro USB (USB 2.0), 3.5mm audio jack
  • Dimensiuni: 143.5 x 71.3 x 9.30 mm

 


Poate te intereseaza si