Cel mai nou telefon Nokia este oficial în România la un preț foarte bun. Puteți citi și viziona un video despre Nokia 8 aici ->>

HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete şi care operează sub conceptul „The Home of Nokia Phones”, anunţă că Nokia 8 va putea fi achiziționat și în România de la toți operatorii și mari retaileri- Orange, Vodafone, Telekom, Altex, Flanco și eMAG.
Un smartphone de mare performanţă cu o construcţie specială, Nokia 8 vine cu trei premiere mondiale pentru smartphone-urile bazate pe sistemul Android, incluzând o colaborare iniţiată cu producătorul de optică ZEISS. Având la bază performanţa şi sistemul Android pur, precum şi cel mai avansat design de carcasă monobloc din aluminiu până în acest moment, Nokia 8 are toate elementele unui smartphone Nokia cu adevărat de vârf de gamă.

Mai puţine selfie-uri, mai multe bothie-uri: Nokia 8 introduce o premieră mondială care permite transmiterea livestream de video Dual-Sight către reţele sociale, precum Facebook şi YouTube. Prin Dual-Sight se afișează simultan imagini filmate atât prin camera frontală, cât și prin cea din spate, putându-se utiliza modul de afişare split screen, atât pentru fotografii, cât și pentru video. Printr-o singură atingere, această capabilitate de livestreaming oferă, pentru prima dată în lume, posibilitatea celor cărora le place să creeze şi să împărtășească amintiri speciale să se poată bucura de experiențe mai intense.

Nokia 8 este, de asemenea, primul smartphone care încorporează Nokia OZO Audio, prin care tehnologia exclusivistă folosită la Hollywood este accesibilă prin dispozitivul pe care îl țineți în mână. OZO spațial 360° oferă o experienţă audio intensă pentru materialele video 4K create chiar de
dumneavoastră. Această soluţie de ultimă generaţie asigură retrăirea momentelor înregistrate la aceeaşi intensitate cu a celor trăite, astfel încât amintirile dumneavoastră să nu se estompeze niciodată.

Corpul monobloc subţire al smartphone-ului Nokia 8 de doar 4,6 mm la margini şi de doar 7,3 mm în centru – este construit cu precizie dintr-un singur bloc de aluminiu seria 6000, iar designul a fost rafinat cu ajutorul unui proces complex incluzând 40 de etape de prelucrare mecanică, electrochimică şi şlefuire. Modelele includ o finisare prin şlefuire fină cu o durată de 20 de ore pentru dobândirea aspectului ireproşabil. Telefonul beneficiază de puternica platformă mobilă Qualcomm SnapdragonTM 835 care, asociată cu experiența unui Android pur, securizat și actualizat asigură o performanță remarcabilă.

Mai multe detalii, unboxing și video Nokia 8 pe ComputerBlog.ro ->>


Poate te intereseaza si