Numeroase update-uri de soft Android 4.4. vor fi disponibile pentru telefoanele și tabletele Allview. Începând de astăzi și până în luna noiembrie, în fiecare săptămâna Allview va lansă câte un update la nouă versiune de soft. Actualizarea care deschide toamnă update-urilor este pentru smartphone-ul X2 Soul.
Update-ul se realizează prin OTA și fiecare posesor al device-ului va fi informat direct pe telefon despre disponibilitatea lui.
Pentru majoritatea produselor, modificările aduse de update-urile la Android 4.4. oferite de Allview se observă în primul rând la viteză de rulare a aplicațiilor. Astfel, sistemul devine mai cursiv, mai ușor de accesat și mai intuitiv. Totodată, mai multe aplicații au un design mai atractiv și inovativ. Spre exemplu, galeria de imagini este structurată pe foldere, iar imaginile pot fi vizualizate în funcție de data la care au fost realizate, de persoanele care apăr în fotografii ori în funcție de locație.
De asemenea, update-ul Android 4.4 aduce aplicații noi precum cea de compas sau funcții noi care vin în întâmpinarea nevoilor consumatorilor.
x2 soul
Spre exemplu, managerul de aplicații conține acum toate funcțiile utile precum optimizatorul de energie, funcția de monitorizare trafic, dar și cea de curățare de memorie doar prin mișcarea telefonului. De asemenea, la opțiunea de setări rapide există acum și o bară de reglare a luminozității, precum și un buton de eliberare a memoriei.

Poate te intereseaza si