X4 Soul Infinity Plus

Numărăm deja în unități de zile până la lansarea noilor flaghips Allview, despre care fondatorul companiei, Lucian Peticilă, a promis că vor surprinde piața locală de telefonie cu caracteristici premium și noi capabilități neașteptate, dezvoltate de echipa brașoveană.

Suntem bucuroși că ne apropiem de momentul lansării, în care vom putea dezvălui cea mai spectaculoasă caracteristică. Până atunci, răspundem întrebărilor primite, legate de caracteristicile tehnice ale noilor telefoane și dezvăluim o primă imagine cu cele două terminale din gamă.

X4 Soul Infinity Plus, vârful de gamă al noului flagship Allview

X4 Soul Infinity Plus va fi vârful de gamă al viitorului smartphone flagship AllviewCu un ecran de nouă generație 18:9 va fi un telefon de 6” într-un body de 5,5”. Smartphone-ul va avea o rezoluție display Full HD+, 2160×1080 px, cameră video cu rezoluție 4K și memorie RAM DDR4 de mare viteză de până la 6GB RAM.

Ambele telefoane flagship, X4 Soul Infinity și X4 Soul Infinity Plus, vor beneficia de panou 2.5D, cameră duală cu lentilă safir, algoritmi de procesare a camerei foto marca Arcsoft și tehnologie Bokeh pentru evidențierea personajelor din fotografii. Designul high-tech al carcaselor, cu străluciri de oglindă bine dozate, este realizat cu ajutorul IML Art Technology. Caracteristicile complete ale noilor telefoane vor fi prezentate în momentul lansării din toamna acestui an.

Marca Allview X4 Soul Infinity a fost înregistrată la European Union Intellectual Property Office (EUIPO).

Cei care doresc să afle detalii despre acest produs se pot înscrie pe pagina dedicată X4 Soul Infinity și vor avea acces la beneficii gândite special pentru ei.

Telefonul e anunță interesant și abia așteptăm să facem cu el benchmark-uri pentru a afla performanțele.

Poate te intereseaza si