01-Gear-Sport-Dual

Samsung Electronics Co., Ltd. şi Speedo International Ltd. ajută înotătorii de pretutindeni să îşi monitorizeze activitatea prin acces la cea mai bună platformă de înot de la Speedo, Speedo On. Aplicaţia de monitorizare a înotului va fi disponibilă pe noile smartwatchuri Gear Sport şi pe brățara Gear Fit2 Pro de la Samsung. Ambele dispozitive sunt rezistente la apă până la 50m adâncime, suportând o presiune de 5 ATM. Având acces instant la Speedo On, Gear Sport şi Gear Fit2 Pro se transformă în partenerul ideal pentru orice pasionat de înot.

Aplicaţia de monitorizare Speedo On măsoară indicatori cheie precum numărul de bazine, durata turului şi stilul de înot pentru integrarea performanțelor personale în obiectivele de fitness dorite.  Folosită împreună cu oricare dintre cele două noi dispozitive, utilizatorii Speedo On pot alege cea mai bună opţiune pentru a-şi îmbunătăți activităţile în apă; Gear Sport este un smartwatch elegant, cu caracteristici premium, în timp ce Gear Fit2 Pro este o nouă brăţară de fitness ergonomică, cu monitorizare continuă a ritmului cardiac şi GPS. Datele stocate de către Speedo On sunt compatibile cu Samsung Health, platforma de fitness de la Samsung, pentru a oferi o perspectivă mai largă asupa informaţiilor despre sănătate şi condiție fizică.

Noul Samsung Gear Fit2 Pro vine cu aplicaţia Speedo On preinstalată, aceasta funcţionând în baza algoritmului dezvoltat de Speedo pentru acurateţe optimă şi transfer de date fără întrerupere către platforma Speedo On. Creată special pentru pasionații de sport care își monitorizează performanțele, platforma interactivă se comportă ca un partener de antrenament. Oferă analize ale activităţilor de înot şi înregistrează progresul comparat cu un obiectiv stabilit, pe lângă alte programe de antrenament şi sfaturi adaptate special pentru tine – dezvoltate cu ajutorul unora dintre cei mai mari atleţi şi antrenori. Speedo On oferă înotului o dimensiune socială, prin posibilitatea de a urmări alţi înotători, de a participa la concursuri şi de a partaja realizările proprii. Aplicaţia permite înotătorilor să participe în probe contra timp şi să primească un scor SWOLF (metodă de măsurare a eficienţei înotului).

„Utilizatorii noştri de Gear erau în căutarea mai multor produse rezistente la apă, iar acum, odată cu parteneriatul cu Speedo şi dispozitivele Gear Sport şi Gear Fit2 Pro, le putem livra cea mai bună experienţă conform cerinţelor acestora” spune Kiseon Kim, Vice President Wearable Product Strategy Team la Mobile Communications Business, Samsung Electronics. „Căutând să îndeplinim cerinţele mereu în schimbare ale utilizatorilor şi dorinţa lor de a monitoriza o serie de activităţi şi factori de sănătate – suntem încântați să le oferim aceste capabilităţi unice, în special acelora care adoră să se afle mereu în apă.”

 „Speedo își propune să inspire și mai mulţi oameni să intre în bazin pentru a-şi îndeplini obiectivele de fitness. Colaborarea noastră cu Samsung este prima de acest fel şi uneşte cea mai bună inovaţie tehnologică de la Samsung cu expertiza Speedo în înot, pentru a oferi înotătorilor pasionați un nou nivel de monitorizare”, spune Rob Hicking, Brand Director la Speedo International. „Suntem nerăbdători să vedem ce putem realiza împreună în bazin.”


Poate te intereseaza si