Informații esențiale

  • Design-ul spectaculos include elemente precum un ecran ultrasubțire de 5,97 mm, fără margini, și accente de culoarea Gold Rose, pentru o tușă de eleganță și lux
  • Performanță de top, grație procesoarelor Intel® Core de generația a opta și, opțional, memoriei Intel Optane
  • Zona de încărcare wireless situată pe soclu oferă suport pentru încărcarea echipamentelor compatibile cu tehnologia Qi

Acer a anunțat astăzi extinderea gamei sale iconice de computere desktop Aspire cu noul sistem Aspire S24, un model all-in-one cu ecran de 23,8 inci. Conceput ca un exemplu de eleganță, Aspire S24 este computerul perfect cu Windows 10 pentru consumatorul modern aflat în căutarea echilibrului între stil și performanță.

Noul model all-in-one este cel mai subțire produs vreodată de Acer, ecranul având un profil cu o grosime de numai 5,97 mm. Ecranul fără margini și designul în negru și auriu mat al lui Aspire S24 vor atrage privirile oriunde s-ar afla în casă, adăugând un strop de eleganță funcțională și lux.

Construit în jurul a două obiective – design și funcționalitate premium – Aspire S24 oferă o experiență vizuală vie și proaspătă indiferent de unde îl privești, datorită ecranului Full HD IPS[i] cu unghi de vizualizare larg, de 178 de grade. Rama ultra-îngustă a ecranului, de doar 2,7 mm, aduce raportul între suprafața ecranului și cea totală la 90%, ceea ce dă senzația unui ecran mai mare, care umple întreg câmpul vizual.

Performanță și fluiditate în utilizare

Echiparea cu procesoare Intel® Core complet noi, de generația a opta, și, opțional, cu memorie Intel Optane, face ca Aspire S24 să redea cu ușurință conținuturi multimedia captivante și să îndeplinească sarcini de zi cu zi, asigurând în același timp o experiență de utilizare fluidă și interactivă. Conexiunea wireless prin tehnologia Intel® Dual Band Wireless-AC (802.11ac 2×2 MIMO) asigură o legătură rapidă și fiabilă la rețea, iar grație subwooferului cu 2.1 canale, compatibil cu tehnologiile Dolby Audio™ Premium și Acer TrueHarmony™, computerul le oferă utilizatorilor un bas puternic și profund, ce aduce la viață chiar și cele mai subtile sunete din muzică și video.

Răspunsul la nevoile stilului modern de viață

Aspire S24 duce funcționalitatea la noi niveluri prin Windows 10, care include asistentul virtual Cortana și Microsoft Edge. Soclul, care servește și ca stație de încărcare wireless, le permite utilizatorilor să își încarce dispozitivele mobile fără grija cablurilor, datorită suportului pentru încărcarea wireless a echipamentelor compatibile Qi.

Cu un design ergonomic, conceput pentru a îmbunătăți productivitatea la maximum prin reducerea oboselii și disconfortului utilizatorilor, Aspire S24-880 are un ecran rabatabil la înclinații de la -5 la 30 de grade, care combină tehnologia Acer ExaColor™ pentru a reproduce fidel culorile, precum și tehnologiile BluelightShield™ și Flickerless™, ce pot contribui la prevenirea oboselii ochilor.

Aspire S24 este dotat cu un SSD de 256 GB[ii] și un HDD cu capacitatea de 2 TB, care servește ca spațiu de stocare, fiind astfel echipamentul perfect pentru editarea și stocarea proiectelor video de anvergură.

Prețuri și disponibilitate

Acer Aspire S24 va fi disponibil în America de Nord din ianuarie 2018, la un preț începând de la 999 USD, și în țările din regiunea EMEA din noiembrie 2017, la prețuri începând de la 999 euro.

Specificațiile, prețurile și disponibilitatea diferă în funcție de regiune. Pentru detalii despre disponibilitate, specificațiile produselor și prețurile acestora vă rugăm să luați legătura cu cea mai apropiată reprezentanță Acer, accesând www.acer.ro

Acer Aspire S24 a fost prezentat azi la evenimentul de presă next@acer din cadrul IFA, în Germania, unde compania a anunțat o serie de noi echipamente și soluții. Pentru detalii, vizitați acer.com/nextatacer.

[i] Toate brandurile și denumirile de produse menționate aici includ mărci comerciale ale respectivelor companii și sunt utilizate exclusiv pentru a describe sau identifica aceste produse

[ii] Specificațiile pot diferi în funcție de model și regiune

Poate te intereseaza si