Inspiron Gaming Desktop
  • Noul laptop Inspiron 7000 Gaming oferă NVIDIA GeForce GTX 1060 cu ecrane 4K UHD, Thunderbolt 3
  • Desktopul Inspiron Gaming acum disponibil cu cele mai noi procesoare multicolore AMD Ryzen
  • Noile monitoare de gaming Alienware 34 Curved Gaming devin şi mai mari prin design-ul unic Alienware cu iluminare personalizată AlienFX în patru zone de iluminare
  • Serviciul Dell Premium Support Plus oferă capabilităţi (1) automate, proactive şi predictive, precum şi eliminare de viruşi pentru un gameplay mai sensibil

Dell Gaming și Alienware lansează la IFA 2017 noi produse din cele două game de produse. Acestea vor fi prezentate și în cadrul PAX West, unul din cele mai mari evenimente de gaming din America de Nord care celebrează cultura jocurilor, din acest weekend. Laptopul de gaming Inspiron 15 7000, desktopul de gaming Inspiron şi monitoarele Alienware 34 Curved Gaming sunt numai câteva dintre noile produse care demonstrează leadership-ul Dell în domeniul PC gaming-ului şi angajamentul companiei de a furniza cele mai bune produse de gaming pentru jucători de toate nivelurile.

Alienware țintește jucătorii premium prin performanţe excelente, design-uri unice şi experienţe fără rival, dezvoltând o comunitate de utilizatori loiali de mai bine de 20 de ani. Pentru jucătorii care sunt preocupaţi şi de costuri, Dell a lansat recent gama de produse Inspiron Gaming, cu procesoare puternice şi grafică de top pentru cele mai noi jocuri, răcire avansată pentru extinderea duratei de joc şi o experienţă de ansamblu de înaltă calitate, totul la preţuri modeste. De asemenea, Dell lansează remarcabilul serviciu de asistență, Premium Support Plus, care oferă o gamă completă de elemente menite să menţină în funcţiune PC-urile de gaming la cei mai buni parametri, cu cei mai mici timpi de cădere posibili.

Noul laptop Inspiron 15 7000 Gaming

New Inspiron 15 700 Gaming laptop

Noul laptop Inspiron 15 7000 Gaming oferă grafică discretă NVIDIA GeForce GTX 1060 şi tehnologie NVIDIA Max Q Design, opţiuni de procesoare Intel quad core de a șaptea generație şi ventilatoare duale care menţin sistemul ventilat şi silenţios în timpul rulării celor mai complexe jocuri. Opţiunile de ecran anti-strălucire IPS FHD cu unghi larg de vedere sau 4K UHD furnizează o claritate excepţională a imaginii, în timp ce software-ul Waves Maxx Audio Pro oferă un sunet precis. Noul design de antenă 2×2 WiFi al laptopului oferă performanţe wireless excelente iar SmartByte software prioritizează conţinutul de gaming şi video pentru a menţine fluiditatea jocurilor şi elementelor video chiar şi în timpul descărcărilor de fişiere foarte mari. O nouă baterie cu încărcare rapidă ajunge la 80% din capacitate în mai puţin de o oră, iar portul multi-utilizare Thunderbolt 3 conectează dispozitive multiple (incluzând suport pentru până la două ecrane 4K) la laptop cu rate de transfer de până la 40 Gbps.* Iar pentru siguranţă există un cititor de amprentă digitală care activează Windows Hello pentru conectare facilă şi sigură.

Sistemele Dell Inspiron 15 7000 Gaming disponibile pe Dell.com îndeplinesc cerințele minime de specificații pentru Windows Mixed Reality Ultra și sunt optimizate pentru a fi compatibile cu noua cască Dell Visor Windows Mixed Reality.

Desktopul Inspiron Gaming cu cele mai noi procesoare multicore AMD Ryzen

Inspiron Gaming Desktop

Desktopul Inspiron Gaming încorporează cele mai noi procesoare multicore AMD Ryzen cu SenseMI, configuraţii Ready for VR cu carduri de grafică discretă AMD sau NVIDIA, suport pentru grafică duală, audio Waves MaxxAudio Pro cu Performance 7.1 Channel HD, discuri dure de mare capacitate cu opţiuni SSD şi dual-drive, plus un număr de până la cinci locaşuri pentru actualizări de stocare date.

Monitoarele Alienware 34 Curved Gaming

New Alienware 34 inch Monitor

Dell oferă două monitoare curbate Alienware de 34 de inci, cu un design unic, construite pentru gaming de performanţă, cu o zonă de vizualizare mai largă pentru a vedea adversarii venind din toate părţile, cu iluminare personalizată AlienFX în patru zone de iluminare pentru mai mult de 150 de titluri de jocuri pentru PC. Curbate pentru o experienţă mai profundă de joc, monitoarele oferă un câmp maxim de vizualizare şi grafică mai clară şi mai contrastantă. Ambele monitoare sunt dotate cu NVIDIA G-SYNC, monitorul Alienware 34 Curved Gaming (AW3418DW) suportă o rezoluţie WQHD (3440×1440) cu rată de refresh de 120 Hz, în timp ce monitorul Alienware 34 Curved Gaming (AW3418HW) suportă o rezoluţie WFHD (2560×1080) cu rată de refresh de 160 Hz. Ambele monitoare dispun de rată de refresh overclocked rapidă, combinată cu timpi de răspuns de 4ms, ceea ce oferă o experienţă ultra-fluidă de joc.

Alienware Aurora echipat cu noua placă grafică Radeon RX Vega 64

PAX West va fi, de asemenea, primul eveniment din Statele Unite în care jucătorii vor putea să experimenteze puterea unui Alienware Aurora echipat cu noua placă grafică Radeon RX Vega 64 de la AMD. Alienware este primul OEM care oferă noul GPU de la divizia Radeon a AMD-ului bazându-se pe angajamentul său de a oferi jucătorilor opțiuni care să acopere diferite niveluri de preț, preferințe de mărci și niveluri de performanță.

Placa grafică Radeon RX Vega 64 etalează specificații de vârf ce includ procesoare de flux 4096 în comparație cu procesoarele Radeon RX 580 de 2304 și cu o bandă de memorie de până la 484 GB/s comparativ cu banda de memorie de 256 GB/s de pe cardul 580.

Asistență remarcabilă pentru PC-urile de gaming cu noul serviciu Premium Support Plus de la Dell

Noul serviciu de top Premium Support Plus, anunţat cu puţin timp în urmă, este primul şi singurul serviciu de asistență pentru consumatori care descoperă proactiv probleme, prevede probleme hardware şi optimizează performanţele pentru o experienţă de joc mai bună. Serviciul se bazează pe elementele de care se bucură clienţii Dell de tip business care folosesc serviciul Premium Support, cum ar fi suport telefonic 24/7 şi suport hardware şi software, fiind o actualizare a serviciului anterior în scopul furnizării celui mai cuprinzător serviciu de suport disponibil pentru PC-uri de gaming (2). Premium Support Plus este primul și singurul serviciu de asistență pentru consumatori, care oferă atât tehnologia proactivă, cât și pe cea predictivă a SupportAssist pentru utilizatorii casnici și pentru gameri. Acest serviciu include şi caracteristici de suport avansat, cum ar fi reparaţii pentru daune accidentale şi eliminare automată a viruşilor pentru a optimiza performanţele legate de o experienţă mai bună de joc.

Când apare o problemă, noi sprijinim jucătorii să se întoarcă rapid la joc, indiferent unde aceștia se află. Premium Support Plus oferă suport internațional de călătorie, incluzând acces la serviciiile de reparații și, dacă este disponibil, la fața locului, după diagnosticarea de la distanță de către un tehnician (3). Clienţii beneficiază de o rezolvare cu până la 88% mai puțin timp şi un număr de paşi cu până la 77% mai mic în cadrul procesului de asistență, comparativ cu serviciile premium oferite de competitorii cheie (4). Capabilităţile proactive şi predictive automate au fost testate pe piaţa comercială, iar acum Dell le aduce la nivelul pieţei de consumer. Serviciul Premium Support Plus este disponibil acum în 69 de ţări pentru PC-uri Dell Inspiron Gaming şi Alienware, ca şi pentru sisteme XPS şi Inspiron.

Poate te intereseaza si