Lenovo a anunţat ieri în cadrul târgului IFA 2014 care a avut loc în Berlin un portofoliu extins de tablete şi PC-uri care oferă consumatorilor mai multe opţiuni pentru tablete care se potrivesc stilului de viată mobil, cât şi PC-uri dedicate special jocurilor.
Cei de la Lenovo debutează cu TAB S8, prima tabletă Androit cu procesor Intel. De asemenea, au anunţat lansarea a două noi PC-uri de gaming de înaltă performanţă: Y70 Touch, primul laptop touch Lenovo de 17-inch cu cel mai nou procesor şi cea mai nouă tehnologie în ce priveşte placa video pentru gaming HD, cât şi ERAZER X310, cel mai nou PC Lenovo, dedicat jocurilor pentru PC.

TAB S8 – Îmbină experienţa Android cu performanţa Intel
Construită pentru a oferi utilizatorilor toate avantajele unui device mobil fără ca portabilitatea să fie sacrificată, Lenovo TAB S8 este prima tabletă Android de 8-inch cu procesor Intel. Cu o dimensiune de 8-inch, ecranul infinity al tabletei TAB S8 cu o rezoluţie de 1920×1200 este mult mai clar faţă de FHD, în timp ce tehnologia touch-panel One Glass Solution oferă o experienţă de vizionare de înaltă claritate. Rama ultra subţire a ecranului tabletei se îmbină perfect cu panoul frontal închis la culoare, iar TAB S8 capătă astfel un aspect elegant. Panoul frontal are o camera HD de 1.6 megapixeli pentru a putea face rapid conferinţa video. Rotiţi TAB 8 pentru a descoperi în partea din spate o cameră de 8-megapixeli. Diafragma largă cu lentilele f2.2 realizează fotografii clare, chiar şi în lumină slabă, iar aplicaţiile pre-instalate precum SHAREit vă permit să utilizaţi cu uşurinţă camera foto şi să distribuiţi pozele.
Lenovo TAB S8
Y70 Touch – Performanţa extremă pentru Gaming HD
Cu o greutate de sub 3.4 Kg, Y70 Touch este mult mai subţire şi mai usor decat majoritatea laptop-urilor din clasa sa datorită discului optic care suporta atât DVD, cât şi Blu-Ray. Y70 Touch are o durată de viaţă a bateriei de până la 5 ore şi opţiuni customizabile de memorie şi capacitate de stocare, cu până la 16GB DDR3L şi 1TB capacitate de stocare SSHD sau 512GB SSD.Y70 oferă o experienţă vizuală şi auditivă fantastică şi are un display FHD care dă viaţă filmelor şi jocurilor prin culori puternice, claritate şi rezoluţie. Boxele stereo JBL® şi subwoofer-ul cu Dolby® Advanced Audio oferă o experienţă audio excepţională, foarte rar întâlnită pe un laptop. Tastatura iluminată se aprinde în medii cu lumină slabă, iar astfel experienţa vizuală este şi mai puternică.
Lenovo Y70 Touch
ERAZER X310 –  Experienţă intensă de gaming
Lenovo ERAZER X310 este cel mai nou produs din gama calculatoarelor dedicate gaming-ului. ERAZER X310 are o placă video NVIDIA® GeForce® GTX, un procesor quad-core şi spaţiu de stocare de înaltă viteză de până la 2TB de SSHD sau 256GB SSD. Combinând puterea cu viteza, acest computer le permite utilizatorilor să joace cele mai intense jocuri fără lag. Acest calculator stimulează experienţa de joc prin sistemul de sunet 7.1 Dolby®.Noua carcasă are lumini LED frontale şi un profil futurist care imită liniile elegante ale armurii unui cavaler. Panoul frontal vine echipat cu un capac ce poate fi deschis cu o singură atingere pentru acces facil şi o gură de ventilaţie ascunsă pentru a menţine device-ul la o temperatură adecvată în momentele solicitante ale jocurilor.
Lenovo ERAZER X315
Preţuri şi disponibilitate:
Tableta Lenovo TAB S8 va fi disponibilă la începutul lunii septembrie cu modele care au un preţ de pornire de 199 EURO în magazinele partenere.
Lenovo Y70 Touch va fi disponibil la începutul lunii septembrie cu modele care au un preţ de pornire de 1,299 EURO în magazinele partenere.
Lenovo ERAZER X310 va fi disponibil în anumite piese la începtului lunii septembrie cu modele care au un preţ de pornire de 599 EURO în magazinele partenere.

Poate te intereseaza si