NVIDIA_Game Ready Driver_Lawbreakers

Noul driver GeForce Game Ready oferă cea mai bună experiență de gaming pentru nou lansatul Lawbreakers, dar și optimizări ale unor jocuri precum EVE: Valkyrie (pentru opțiunea ”Ultra Graphics”), Fortnite (early access), ARK: Survival Evolved și Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Game Ready pentru Lawbreakers, Ark Survival Evolved, Dark and Light și Hellblade: Senua’s Sacrifice!

Disponibile atât înainte, cât și în ziua lansării, driver-ele NVIDIA Game Ready oferă jucătorilor GeForce cea mai bună experiență, totul datorită eforturilor susținute ale inginerilor NVIDIA de a optimiza performanța în joc. Mai mult, certificarea Microsoft WHQL acordată fiecărui driver Game Ready reprezintă o garanție suplimentară a calității. Acest driver optimizează experiența de joc în LawBreakers, ARK: Survival Evolved, Dark and Light și Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Împărtășiți cele mai incredibile momente de gameplay

Trei dintre titlurile optimizate cu ajutorul noului driver încorporează tehnologiile NVIDIA Gameworks, respectiv NVIDIA ShadowPlay Highlights pentru Lawbreakers și NVIDIA Ansel pentru ARK: Survival Evolved și Dark and Light.

NVIDIA Highlights, disponibil în premieră în Lawbreakers, capturează automat cele mai mari realizări din joc în format video, dar și sub formă de imagine. Integrată direct cu jocul, tehnologia determină cu precizie punctul culminant din sesiunea de gaming, fie că este vorba de o luptă sau de doborârea mai multor inamici consecutiv, și îl capturează automat prin ShadowPlay. La sfârșitul sesiunii de gaming, momentele pot fi împărtășite cu prietenii prin Facebook, YouTube sau Imgur.

Ansel reprezintă modul revoluționar de a compune capturile realizate în joc, din orice poziție, cu reglarea filtrelor în procesul de post-procesare, inclusiv surprinderea de imagini HDR în formate de înaltă fidelitate și de partajare în modul de 360 de grade surround prin intermediul smartphone-ului, PC-ului sau sistemului VR. Descoperiți mai multe despre aceste caracteristici pe pagina Ansel.

Game Ready înaintea lansării – Fortnite Early Access

NVIDIA, prin intermediul driver-elor Game Ready, sprijină chiar și jocurile aflate încă în dezvoltare, precum Fortnite.

Fiind un action shooter, experiența Fortnite este optimă la cel puțin 60 de cadre pe secundă, iar cu plăcile grafice GeForce GTX seria 10, acesta poate fi jucat la cele mai bune setări. La o rezoluție de 1920×1080, un GeForce GTX 1060 trece de 60fps în teste. Pentru o rezoluție 2560×1440, recomandarea noastră este placa grafică GeForce GTX 1070, iar pentru un display 3840×2160, un GeForce GTX 1080 Ti este suficient, însă cu scăderea anumitor setări pentru menținerea jocului la 60fps.

Utilizatorii GeForce Experience pot câștiga jocul Mass Effect: Andromeda

NVIDIA continuă să răsplătească utilizatorii GeForce Experience și le oferă oportunitatea de a câștiga o copie digitală a jocului Mass Effect: Andromeda. Norocoșii vor primi o notificare pe 1 august 2017. Pentru ca un participant să fie eligibil, acesta trebuie să descarce și să se autentifice în aplicația GeForce Experience, iar apoi să opteze pentru a primi newsletter-ul NVIDIA.

Încă din iulie 2016, NVIDIA răsplătește utilizatorii GeForce Experience prin oferirea de: stick-uri USB GeForce GTX în ediție limitată, notebook-uri MSI VR-ready, sisteme HTC VIVE, plăci grafice GeForce GTX 1080 Ti, dar și jocuri precumOverwatchGear of War 4Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs 2For Honor și altele.

Poate te intereseaza si