Vodafone Trafic social media

Vodafone România lansează noul portofoliu de abonamente cu opțiunea Vodafone Pass, prin care clienții noi și cei care își prelungesc abonamentul vor putea accesa aplicațiile preferate de social media și video streaming fără a consuma beneficiile de trafic incluse în abonament. Mai mult, abonații existenți pot activa și testa, în mod gratuit, timp de o lună, noua opțiune Vodafone Pass.

  • Social Pass oferă abonaților acces la aplicațiile social media fără a consuma traficul de date mobile inclus în abonament
  • Prin intermediul Video Pass, abonații Vodafone România nu vor mai avea grija consumului de date la utilizarea aplicațiilor de video streaming

Noul serviciu are două componente, care pot fi activate împreună sau individual, în funcție de necesitățile utilizatorului. Social Pass oferă trafic de internet pentru cele mai populare aplicații social media, în timp Video Pass permite utilizatorilor accesul la cele mai utilizate aplicații de video streaming. Opțiunile pot fi activate oricând în aplicația MyVodafone, pe site-ul www.vodafone.ro sau prin apel la *222 și *100#.

„Vodafone România inovează din nou și lansează, în premieră națională, o ofertă care susține preferințele clienților noștri în ceea ce privește utilizarea aplicațiilor de social media și video streaming. Acum, utilizatorii noștri se vor putea bucura fără griji de serviciile favorite fără a consuma beneficiile de date incluse în abonament”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Spre exemplu, noul abonament RED de 13 euro include Social Pass pe toată perioada contractuală și două luni gratuite de Video Pass. Abonamentul oferă și 2GB de internet mobil valabil și în roaming în Spațiul Economic European, minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în roaming, precum și 300 de minute internaționale pe mobil. Pentru abonamentele Super Red cu o valoare începând de la 22 de euro, clienții vor beneficia pe toată durata contractului de cele două opțiuni inovatoare. Mai multe detalii despre noile abonamente sunt disponibile pe www.vodafone.ro, în secțiunea dedicată.

Poate te intereseaza si