Sygic

Sygic, furnizorul de aplicații de navigație avansate, anunță faptul că Sygic Truck Navigation tocmai a atins 1 milion de instalări pe Android și a întărit poziția sa ca cea mai utilizată aplicație de navigație pentru camioane din întreaga lume.

Sygic sărbătorește obținerea a 1 milion de descărcări pe Android prin oferirea gratuită a funcției Head-Up Display în următoarele 7 zile pentru toți clienții care achiziționează licența pentru Sygic Truck Navigation (valoare 9,99 euro).

„Evidențiem cu mândrie un milion de instalări ale aplicației Sygic Truck Navigation. Acest moment de reper ne oferă feedback excelent pentru munca noastră. Apreciem cu adevărat toți șoferii de camion care au încredere în aplicația noastră și o utilizează constant.” afirmă Viktor Bielko, Liderul diviziei Dezvoltare produse din cadrul Sygic.

Începând de azi, fiecare utilizator nou va obține Head-up-Display (HUD) gratuit. Această funcție de siguranță excelentă proiectează informații de navigație pe parbrizul șoferului, astfel încât acesta să nu fie nevoit să ia ochii de pe șosea pentru a consulta software-ul de navigație. Funcția HUD de la Sygic oferă șoferilor experiența Sygic completă, cu funcții precum trafic în direct și ghidare vocală pas cu pas.

Sygic Truck Navigation este un sistem de navigație complet cu hărți 3D realistice, căutare precisă și calculare precisă a traseului. Sygic Truck Navigation utilizează hărți special definite cu funcții specifice pentru vehicule mai mari care evită în mod automat drumurile care nu sunt potrivite pentru camioane, rulote sau autobuze. Șoferii pot selecta tipul de vehicul, pot defini dimensiunile și greutatea, iar sistemul de navigație va evita în mod automat pasajele joase și drumurile care nu sunt potrivite pentru rulota, camionul sau autobuzul dvs. Aplicația Sygic Truck Navigation oferă de asemenea funcții specializate precum puncte de interes, locuri de parcare și benzinării potrivite pentru camioane, autobuze sau rulote.

Poate te intereseaza si