Noul Samsung Galaxy Note 4 este primul telefon din metal al celor de la Samsung, și va fi sigur cel mai bine vândut telefon din metal, dar cum se compară el cu prezentul încoronat al tuturor telefoanelor din metal, HTC-ul One M8? Este timpul pentru metal pe metal, HTC One M8 și Samsung Note 4 !

One M8, mulțumită celor două difuzoare lărgi frontale este aproape la fel de înalt că și Note 4, chiar dacă ecranul sau este de 5-inch în comparație cu cel al Note-ului 4 de 5.7-inch. Chiar dacă aceste două device-uri au metalul în comun, design-ul nu poate fi foarte mult diferit. Unde M8-ul este înfășurat într-o folie de corp metalic cu curbe fine și o finisare lucioasă periată sau sablată, Note 4 este rezervat exclusiv pentru bandă care este înfășurată în jurul mărginii, și-l aduce în avantaj clar, fapt ce ne mai amintește de generațiile trecute M7 sau iphone 5S dacă îți place.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chiar și cu carcasă de plastic pe spate și față de sticlă, Note 4 este foarte diferit la atingere față de modelele inferioare Note. Se simte foarte premium și durabil. Nu este la fel de solid că și HTC One M8-ul care este cu totul din metal, dar este o diferență mare față de încercările anterioare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poate te intereseaza si