Cererile utilizatorilor de la casele de pariuri s-au reflectat în multe schimbări și transformări în ceea ce privește pariurile. În conformitate cu progresele tehnologice și prezența tot mai puternică a internetului în viața oamenilor, operatorii au trebuit să se adapteze la tot ce e nou. De exemplu, posibilitatea de a paria de oriunde și în orice moment datorită unui telefon inteligent (smartphone) sau tabletă.

888sport.ro nu face o excepție de la regulă si de aceea oferă o aplicație sport 888sport.ro pentru utilizatorii de iPhone și Android, cele două alternative cele mai populare în prezent, în ceea ce privește dispozitivele mobile.

888Sport este un site de pariuri sportive la nivel mondial, care este pe piață de aproape 20 de ani. Dacă vă place să pariați pe mobil, 888Sport este acum disponibilă pe toate dispozitivele iOS. Oferă toate aceleași caracteristici extraordinare ca și site-ul 888Sport, dar pe o platformă mai convenabilă, oferindu-vă posibilitatea de a plasa pariuri prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei în timp ce vă deplasați.

 

Puteți paria cu aplicația 888Sport de pe toate telefoanele mobile și tablete capabile să se conecteze la internet printr-un browser web mobil. Utilizatorii iOS pot beneficia de o aplicație dedicată iPhone 888Sport și de aplicația iPad 888Sport, care poate fi găsită în magazinul de aplicații Apple. Toate celelalte dispozitive sunt legate de aplicația web 888Sport, inclusiv utilizatorii Android.

Aplicația mobilă pentru iPhone

Utilizatorii Apple pot descărca aplicația direct de pe App Store sau prin intermediul 888sport. Folosind această aplicație vor avea acces la mii de evenimente conexe din întreaga lume și la sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, baschet, golf, cricket și multe alte piețe. De asemenea, ei vor avea privilegiul de a se bucura de promoții exclusive cu pariuri gratuite și bonusuri speciale, pariuri live, transmisie în direct gratuită, plăți și retrageri sigure și eficiente și cont individual pentru cazinou și poker.

888sport oferă clienților săi un design impresionant pentru iPhone, care le permite să se bucure de toate beneficiile cu ușurință, confort și viteză, 24/ 24, 365 de zile pe an. Ca un cadou de bun venit, 888sport triplează cota primului pariu, așa că, dacă pariul este corect veți păși cu dreptul în lumea pariurilor de pe 888sport.ro.

Aplicația mobilă pentru Android

Ca și în cazul aplicației pentru iPhone, utilizatorii Android au avantaje similare atunci când utilizează serviciile oferite de 888sport, fără îndoială, una dintre cele mai solide case de pariuri și de încredere din prezent.

Pentru a instala această aplicație trebuie să vă asigurați că telefonul vostru are funcția „Surse necunoscute“, funcție care se activează din secțiunea „Securitate“ de la „Setări“. După aceea puteți descărca aplicația, făcând clic pe opțiunea „Package Installer“. Apoi, puteți începe să pariați. Dacă nu aveți cont pe 888sport.ro, îl puteți crea odată cu instalarea și rularea aplicației.

Desigur, datorită sistemului Android, puteți să vă bucurați de toate avantajele oferite de 888sport clienților săi, chiar și de poker, cazinou și bingo. În ceea ce privește pariurile sportive, având instalată aplicația pe dispozitivul mobil veți putea profita de toate promoțiile și miile de piețe disponibile, în fiecare zi a anului, în orice moment și de oriunde.

Concluzie

O mulțime de sporturi din care puteți alege – Aplicația 888Sport oferă sute de sporturi, inclusiv fotbal, crichet, baschet, tenis, golf, hochei pe gheață, curse de ogari și biliard.

Pariuri live – Plasați pariuri pe rezultatul jocurilor sportive odată cu desfășurarea acțiunii. Aplicația 888Sport are o mulțime de evenimente live în acțiune și numărul lor crește tot timpul. Puteți începe să pariați în ultimul minut direct de pe telefon sau tabletă. Puteți vedea scorurile în timp real și plasa pariurile cu cele mai recente cote în câteva secunde, astfel încât să nu pierdeți niciun moment important. Veți găsi cele mai populare pariuri în partea de jos a ecranului, astfel încât să știți mereu despre cele mai importante evenimente sportive.

O mulțime de metode de depunere și retragere – Există 21 de metode diferite de depunere a banilor și de retragere a câștigurilor, ceea ce este mult mai mult decât majoritatea aplicațiilor de pariuri sportive mobile. Acest lucru vă dă posibilitatea să vă controlați mult mai ușor banii.

Ajutor online – Această aplicație interactivă de pariere este concepută pentru a fi o experiență necomplicată și plăcută pentru utilizatori, totuși, dacă întâmpinați probleme, atunci bara de ajutor online ar trebui să vă ajute să clarificați orice problemă ați avea.

Casele de pariuri 888sport sunt pe piață din 1997, dar din 2008 au decis să profite de popularitatea pariurilor mobile prin crearea unei platforme mobile pentru site-ul lor. Reputația lor a crescut de atunci și au început să ofere o platformă mobilă care rivalizează pe oricare altele.

Cei de la 888Sport se străduiesc întotdeauna să îmbunătățească platforma și, ca atare, se așteaptă actualizări cu caracteristici și beneficii din ce în ce mai interesante.


Poate te intereseaza si