Se spune că iubirea nu ține cont de o hârtie. Poți trăi alături de sufletul pereche mulți ani, fără vreun legământ scris. La urma urmei, cel mai important legământ este cel făcut de acele două inimi care bat la unison.

Dar, totuși…vine o vreme când inima cere în felul său aparte, acel legământ. Acea hârtie mică pe care scrie clar: Tu ești al meu…Eu sunt a ta.. Eu sunt al tău.. Tu ești a mea. E sărbătoare mare atunci. Emoții mari se înfruntă, ochii vorbesc într-un limbaj doar de ei știu.

Simți că plutești, petreci și te distrezi alături de cei dragi, scriind pe sufletul de fericire plin, amintiri care în veci nu vor putea fi uitate.

Dar timpul zboară. Fericirea te-nconjoară. Anii trec și nu oricum, ci frumos. Tinerețea se duce și ea cu vremea. Rodul iubirii voastre crește. Te uiți spre legământul scris și nu îți vine să crezi că se apropie o aniversare specială, aniversarea celor 25 de ani de căsătorie.

Zâmbești și te întorci pentru o clipă în timp, revezi cu ochii minții acele momente speciale când ai spus: Da!…apoi, ai semnat. Îți amintești și acum după atâția ani cum îți străluceau ochii de fericire. Inima îți spusese deja că el este alesul.

25 de ani cu bune și rele, cu suișuri și coborâșuri, au trecut fulgerător. Nici nu știi când, au trecut pe nesimțite, dar au trecut frumos.

Acum, la împlinirea unui sfert de secol împreună, ți-ai dori să-i faci sufletului tău pereche o surpriză frumoasă. Dorința ți se citește în ochi. Copilul tău te cunoaște atât de bine, încât reușește să descifreze mesajul transmis de ochii tău.

El a înțeles că, pe lângă o petrecere pe cinste alături de cei dragi, ai vrea să-i dăruiești partenerului tău un lucru care să sugereze legământul pe care l-ați făcut acum 25 de ani, când ați semnat la Starea Civilă.

Îți dorești ceva, dar habar nu ai ceva. Soluția salvatoare vine imediat. Copilul surâde și îți recomandă să intri pe internet. Te asigură că acolo, cu siguranță vei găsi ceea ce îți dorești. Îl privești, iar îndoiala ți se citește clar în ochi.

Îți place să faci cumpărături online, dar, totuși crezi că nu ai să găsești ceea ce vrei pe internet. Ai căutat, dar nu ai găsit.

Copilul râde și îți spune că nu ai găsit fiindcă nu ai căutat unde trebuia. Este posibil și acest lucru. Timpul își spune cuvântul, răbdarea parcă ți-o pierzi din ce în ce mai repede. Bine că ai un ajutor de nădejde.

Te ia de mână, vă așezați pe pat, deschide laptopul și intră pe google. Scrie douacadouri.ro, site-ul îi apare imediat și dă click. Surpriză! Îți apar tot felul de cadouri.

Zâmbești și spui în sinea ta: Cine știe…cunoaște. Începi să te uiți la gama variată de cadouri. Dar acum apare altă problemă. Sunt atât de multe, încât nu știi ce să-i faci cadou soțului. Azi se pare că ești într-o mare dilemă.

Noroc de copil. Oftând, se uită la tine și îți arată categoria tricouri personalizate cupluri. Să ne facem cadou câte un tricou personalizat? Să mergem pe stradă cu astfel de tricouri?

Da. Copilul îți spune categoric că da. Dacă timpul trece și înaintezi în vârsta, asta nu înseamnă că nu mai poți purta astfel de tricouri.

Trăim într-o lume plină de prejudecăți care ne influențează viața în mod negativ. Sunt prejudecăți absurde, pe care sub nicio formă nu ar trebui să le băgăm în seamă.

Încurajată de ceea ce vezi în ochii copilului tău, începi să te uiți cu atenție la modelele de tricouri puse la dispoziție în acest magazin online. Ți se par atât de drăguțe. Încerci să-ți imaginezi cum v-ar sta cu un tricou pe care ar scrie: Soțul meu….Soția mea sau Împreună din. Ajungi la concluzia că v-ar sta foarte bine.

Te cuprinde nostalgia. Off…când au trecut atâția ani frumoși? Of…ce mai zboară timpul…ce ne mai fură clipele. Dar nu e timp de pierdut. Clipele trecute nu se mai întorc. Dar cele ce vin trebuie trăite la maximum. Ele pot fi transformate în unele deosebite cu cadouri de pe douacadouri.ro.

Așadar, oricine își dorește un cadou special îl poate găsi în acest magazin, printre tricouri personalizate pentru cupluri, ceasuri, căni și câte și mai câte.

Poate te intereseaza si