Idealpad Lenovo

Nu este nici un secret că ne dorim constant mai multe lucruri de la calculatoarele noastre. Și deși conceptul de mai mult înseamnă de obicei viteză și performanță îmbunătățite pentru un dispozitiv, acesta poate însemna și toate aceste caracteristici livrate într-un ambalaj reproiectat și mai atractiv. Filozofia mai puțin înseamnă mai mult a fost adoptată de Lenovo în conceperea noii game de produse IdeaPad – șase laptopuri diferite care livrează performanța dorită de utilizatori, dar cu o abordare simplificată în materie de design și funcționalitate care elimină aglomerația și complexitatea.

Dispozitivele IdeaPad 720, 520 și 320, precum și variantele slim – 720S, 520S și 320S, reprezintă noua gamă de dispozitive IdeaPad oferită de Lenovo pentru a răspunde în mod ideal preferințelor consumatorilor moderni în ceea ce privește stilul, forma și funcția. De la regândirea și simplificarea celor mai subtile elemente de design la integrarea instrumentelor și caracteristicilor pe care și le doresc utilizatorii, Lenovo a conceput o serie de laptopuri care sunt pe măsura oricăror gusturi, necesități sau bugete ale consumatorilor.

Lenovo IdeaPad 520

Laptopul IdeaPad 520 de 15 inci în variantele premium de culori metalice Gold, Iron Grey și Bronze

Design minimalist pentru atractivitate maximă

Fie că discutăm despre dorința generației Z de a rămâne constant conectată cu mediul digital1, despre dorința generației milenialilor de a beneficia de opțiuni de trai mai puțin costisitoare2, despre cererea generației X pentru performanță și inovație3 sau despre nevoia generației Baby Boomers de a dispune de o tehnologie care este inteligentă, dar și simplu de utilizat4, noua noastră familie de dispozitive IdeaPad este la fel de diversificată în ceea ce privește stilul și substanța ca și oamenii care utilizează aceste dispozitive.

Plăcut la exterior

De la elementele lor de bază, cele mai utilizate, la nuanțele, tonurile și finisajele exterioare cele mai subtile, fiecare componentă a dispozitivelor IdeaPad a reprezentat un aspect avut în vedere în procesul de design. Marginile oblice produc linii precise și uniforme, în vreme ce muchia frontală în unghi a fost adăugată pentru o deschidere mai ușoară a capacului. Profilul lateral mai subțire, în special la modelele S, îmbinat cu un capac posterior simplificat ale laptopului IdeaPad livrează o impresie vizuală în mod evident armonioasă și o experiență de manevrat minunată.

Lenovo IdeaPad 720S de 13 inci

Linii precise și uniforme cu noul IdeaPad 720S de 13 inci în varianta Platinum Silver

Laptopul IdeaPad 720S este realizat dintr-o carcasă premium de aluminiu anodizat care este tratată cu aceeași tehnică utilizată pentru fasonarea și șlefuirea diamantelor, livrând un profil ultra-subțire superb care se simte la fel de bine precum arată.

Lenovo IdeaPad 720S gold de 13 inci 2

Laptopul ultra-atrăgător de 13 inci IdeaPad 720S în varianta Champagne Gold cu o grosime de doar 13,6mm

Lenovo IdeaPad 520S are doar 19,3mm grosime, în vreme ce IdeaPad 320S include o carcasă infuzată pentru a-i reda o atingere metalică fină.

Dornică să completeze noul profil atrăgător al dispozitivelor IdeaPad cu aspectul și senzația din ce în ce mai prezente în casele și birourile din prezent, echipa noastră de design a ales un spectru de culori și finisaje pentru a corespunde gusturilor moderne ale utilizatorilor. De la culorile metalice premium și finisajele rafinate și sofisticate din metal ale seriei IdeaPad 720, la nuanțele vibrante și jucăușe și finisajele la fel de atrăgătoare ale seriilor IdeaPad 520 și 320, noua familie IdeaPad oferă o varietate de opțiuni vizuale și senzoriale care-i satisfac chiar și pe cei mai exigenți lideri de tendințe în ceea ce privește designul.

Frumos și în interior

Eforturile noastre de reproiectare se extind și în ceea ce privește interiorul dispozitivelor IdeaPad. De la o nouă configurație a tastaturii, tasta shift optimizată și rame mai înguste pentru un ecran îmbunătățit, la decizia de a integra Microsoft® Precision Touchpad™ pentru o conexiune directă la Windows® 10, posesorii noilor dispozitive IdeaPad vor avea parte de o experiență evident superioară.

IdeaPad 520S de 14 inci

Tasta shift îmbunătățită și un touchpad precis, toate integrate în noul IdeaPad 520S de 14 inci în varianta Ballerina Pink

Concepția noastră mai puțin înseamnă mai mult a fost extinsă și în ceea ce privește motorul care se află sub carcasă. În vreme ce toate laptopurile sunt dotate cu cel mai recent sistem de operare Windows 10 Home și oferă performanța puternică pe care clienții noștri au ajuns să o aștepte de la noi, am avut grijă să integrăm și o serie de caracteristici actualizate care îmbunătățesc considerabil experiența utilizatorilor fără a crește costurile prea mult.

Dacă performanța și portabilitatea sunt importante, cumpărătorii pot alege între cele trei modele ultra-subțiri S. IdeaPad 720S integrează un procesor Intel® Core™ i7 de până la a 7 generație, port ultra-rapid Thunderbolt™ 3 și o capacitate de până la 1 TB PCIe SSD – într-un model de 13 inci, cu o greutate de doar 1,14 kg și doar 13,6mm grosime, ideal pentru cei aflați în permanentă mișcare.

Lenovo IdeaPad 720S de 13 inchi în varianta Champagne Gold

Laptopul puternic și portabil IdeaPad 720S de 13 inchi în varianta Champagne Gold

De asemenea, Lenovo IdeaPad 720S include și caracteristici avansate precum un cititor opțional de amprente pentru o autentificare rapidă, dar sigură în PC cu ajutorul Windows Hello™ și un ecran cu rezoluție până la UHD (pentru modelul de 13-inchi fără ecran tactil). Conceput pentru a oferi o mai mare mobilitate, funcția sa de încărcare permanentă permite utilizatorilor să-și alimenteze alte dispozitive printr-un port USB chiar și atunci când laptopul este închis.

Lenovo IdeaPad 720S

Nu vă mai simțiți constant ancorați de o priză cu funcția de încărcare mereu activă a IdeaPad 720

Sunteți interesați de confort și funcționalitate? Încercați laptopurile IdeaPad 520 sau 520S, cu procesoare Intel Core i7 de până la a 7-a generație și o placă grafică NVIDIA® GeForce® 940MX pentru o productivitate accelerată, o tastatură iluminată opțională și cititor de amprente opțional cu suport Windows Hello pentru autentificare aproape instantă.

Lenovo IdeaPad 520S de 14 inci în varianta Champagne Gold

Noul IdeaPad 520S de 14 inci în varianta Champagne Gold, suplu și funcțional, cu un cititor de amprente opțional pentru o autentificare biometrică rapidă și sigură

 

Doriți un laptop cu un buget redus pentru activități zilnice de navigare pe internet, videoclipuri și email? Alegeți noul laptop convenabil Lenovo IdeaPad 320 sau, pentru o mai mare portabilitate, fratele său mai subțire, IdeaPad 320S.

lenovo ideapad 320 15 inch

Noul IdeaPad 320 de 15-inchi în nuanțe bogate de Plum Purple

IdeaPad 320 oferă în sine un design elegant superior – demonstrând că laptopurile cu buget redus nu trebuie să fie simple sau plictisitoare. Laptopul IdeaPad 320 este disponibil într-o paletă de culori de la Denim Blue la Plum Purple, cu tonuri asortate mai deschise în interior care etalează un nou touchpad dintr-o singură bucată. Necesitățile informatice ale utilizatorilor moderni vor fi îndeplinite cu ajutorul celor mai recente procesoare Intel și porturilor USB de tip C – acomodând în același timp și necesitățile tradiționale datorită drive-ului optic DVD integrat. Pentru o performanță crescută, alegeți ecranele multi-touch și un cititor de amprente opțional pentru o autentificare securizată cu Windows Hello.

Un PC Lenovo pentru toată lumea

Noua familie Lenovo IdeaPad reprezintă răspunsul la întrebarea: ce așteptări au în prezent consumatorii atenți la stil și la buget de la laptopurile lor? Am eliminat excesul prin tehnică, am simplificat carcasa și am livrat o gamă de variante concepute să îndeplinească aproape orice preferință de stil, necesitate de performanță și buget.

Pentru pasionații de jocuri, lansăm pe piață cel mai nou membru al familiei noastre de dispozitive pentru gaming – laptopul revoluționar Lenovo Legion Y920 – un dispozitiv puternic, cu compatibilitate VR, de 17 inci pentru gameri profesioniști. Dotat cu cel mai recent procesor Intel overclockable 7th Gen Intel Core i7 K series, placă grafică NVIDIA Geforce GTX 1070 8G DDR5 și o tastatură iluminată mecanic RGB cu efecte de lumini, noul laptop Lenovo Legion Y920 este cel mai performant laptop Lenovo pentru gaming.

Lenovo Legion Y920

Noul Laptop Lenovo Legion Y920 compatibil VR își surclasează rivalii

Fie doriți un nou laptop IdeaPad pentru activitățile zilnice sau un laptop de gaming Lenovo Legion pentru amuzament, noi vă oferim mai multe posibilități de alegere decât oricând îndeplinind aproape toate nevoile fiecărui consumator.

Prețuri și disponibilitate5

Toate produsele sunt disponibile pe www.lenovo.com.5

  • În EMEA, prețul IdeaPad 720 de 15 inchi începe de la €749 (TVA inclus) și va fi disponibil din luna iulie 2017.5
  • În EMEA, prețul IdeaPad 720S de 13 inchi începe de la €899 (TVA inclus) și va fi disponibil din luna iulie 2017, iar prețul pentru modelul de 14 inchi începe de la €999 (TVA inclus) și va fi disponibil din luna mai 2017.5
  • În EMEA, prețul IdeaPad 520 de 15 inchi începe de la €649 (TVA inclus) și va fi disponibil din luna mai 2017.5
  • În EMEA, prețul IdeaPad 520S de 14 inchi începe de la €699 (TVA inclus) și va fi disponibil din luna mai 2017.5
  • În EMEA, prețul IdeaPad 320 de 14 inchi începe de la €349 (TVA inclus), prețul modelului de 15 inchi începe de la €299 (TVA inclus), iar al modelului de 17 inchi începe de la €399 (TVA inclus) și vor fi disponibile din luna mai 2017.5
  • În EMEA, prețul IdeaPad 320S de 14 inchi începe de la €499 (TVA inclus), prețul modelului de 15 inchi începe de la €499 (TVA inclus) și vor fi disponibile din luna mai 2017.5
  • În EMEA, prețul Laptopului Lenovo Legion Y920 de 17 inchi începe de la €2,599 (TVA inclus) și va fi disponibil din luna mai 2017.5

Variante de culori6

  • Laptopul IdeaPad 720 de 15 inchi este oferit în nuanța Mineral Grey6
  • Laptopul IdeaPad 720S de 13 inchi este oferit în culorile Champagne Gold, Platinum Silver și Iron Grey, în vreme ce modelul de 14 inchi este disponibil în culorile Champagne Gold și Platinum Silver6
  • Laptopul IdeaPad 520 de 15 inchi este oferit în culorile Gold, Iron Grey și Bronze6
  • Laptopul IdeaPad 520S de 14 inchi este disponibil în variantele Champagne Gold, Platinum Silver, Bronze, Plum Purple și Ballerina Pink6
  • Laptopul IdeaPad 320 de 14 inchi este oferit în variantele Blizzard White, Denim Blue, Onyx Black și Platinum Grey; modelul de 15 inchi este disponibil în Coral Red, Denim Blue, Onyx Black, Platinum Grey, Plum Purple și Blizzard White; iar modelul de 17 inchi este disponibil în culorile Onyx Black și Platinum Grey6
  • Laptopul IdeaPad 320S de 14 inchi este disponibil în variantele Mineral Grey, Snow White și Coral Red, în vreme ce modelul de 15 inchi este disponibil în Mineral Grey și Snow White6

Poate te intereseaza si