OnePlus
OnePlus

OnePlus 5 a fost confirmat oficial zilele trecute de către producătorul chinez prin postarea unei imagini pe o reţea socială.

Imaginea prin care producătorul a anunţat noul telefon, OnePlus 5, a fost postată pe rețeaua de socializare chineză Weibo. Weibo fiind o reţea socială care încearcă sa se asemene şi cu Facebook dar şi cu Twitter in acelaşi timp.

Imaginea publicată de către producător are mesajul Hello 5, confirmându-ne că dispozitivul se va numi OnePlus 5 și nu OnePlus 4. De ce? Păi simplu, în cultura chineză, numărul 4 este considerat ghinionist, fiind asociat cu moartea. Din acest motiv, producătorii nu vor să rişte ca telefonul lor să nu fie cumpărat de nimeni, China fiind o piaţă destul de mare.

Ca dată de lansare, putem înţelege că acest device va fi lansat în această vară, dacă ne luam după mesajul ”Hey Summer! Give me five!” postat împreună cu poza. O dată sigură nu vă putem comunica, dar se aşteaptă ca acesta să fie lansat la sfârşitul lunii iunie sau undeva în iulie.

Cei de la OnePlus nu au dezvăluit si alte noutăţi despre telefon dar avem câteva zvonuri legate de el. Astfel, telefonul ar urma să aibă un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție Full HD sau QHD, iar procesorul din interior va fi Snapdragon 835.

Telefonul va avea o cameră foto duală și ar trebui să aibă o baterie destul de mare, de 3600mAh. De asemenea, aceasta ar trebui să se încarce cu aproximativ 25% mai rapid decât modelele precedente, datorită unei noi tehnologii de încărcare rapidă.

Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor confirma. Nu ne rămâne decât să aşteptam lansarea lui OnePlus 5.

Spune-ne părerea ta despre acest viitor telefon în secţiunea de comentarii. Crezi că va reuşi să se vând mai bine decât precedentele modele? Sperăm să se lanseze cât mai curând, iar noi să vă putem oferi un review complet al lui.

 

 


Poate te intereseaza si