Note
Note

Note 7 va fi relansat în curând de cei de la Samsung cu o nouă baterie. Imaginile cu noul telefon au scăpat ieri pe internet.

Prima schimbare adusă ”noului” model este exact aia la care vă gandiţi. Au schimbat bateria ca să se asigure că noile Note 7 nu vor mai exploda în mod aleatoriu în mâna utilizatorilor. Nu cred că asta era cea mai bună idee. Cred că mai bine era lansarea unul nou telefon în schimbul încercării de îmbunătăţire al unui care a avut deja nişte probleme destul de grave. E problema celor de la Samsung de ce au ales să facă asta. Sperăm doar să nu dea greş din nou şi să piardă iar nişte sume importante de bani.

De asemenea, designul nu va fi schimbat deloc. Va arăta exact ca vechea tentativă de flagship. Asta înseamnă că și specificațiile vor rămâne aceleași, procesor Exynos 8890, 4GB RAM, ambele sub un display de 5,7 inci Quad HD. Verisunea nouă se va numi Galaxy Note 7R, notează ubergizmo.com.

Tot din aceste imagini mai observăm că bateria va fi una mai mică, de 3200 mAh, telefonul urmând să vină preinstalat cu Android 7.0 Nougat. Camera foto va fi aceeași de pe vechea versiune problematică, urmând să aibă 12 megapixeli.

Chiar dacă Samsung nu a confirmat încă oficial această informație, noul Note va fi disponibil, cel mai probabil, pe piața sud-coreană și pe celelalte piețe emergente care se află în zona Asiei. Compania a confirmat însă faptul că noul Note 7 Refurbished nu va fi pus în vânzare și pe piața din SUA.

Ce părere ai despre noutatea din partea celor de la Samsung? Vor da lovitura cu acest Note 7R sau va fi un fail? Noi nu prea avem mare încredere în această relansare, şi nu credem că va face mari valuri pe piaţă. Dar, să nu ne hazardăm în păreri şi să aşteptăm lansarea oficială.


Poate te intereseaza si