V-Bass
V-Bass

V-Bass nu este doar o boxă portabilă, ci un inteligentă care este concepută să-ți asculte dorințele și să le răspundă.

Compatibilă cu Amazon Alexa, V-bass va pune în practică cerința ta. Tot ce ai de făcut este să apeși microfonul iar după semnalul sonor poți adresa o comandă vocală în limba engleză, pe care V-bass o va duce la îndeplinire. Ajustează volumul la intensitatea dorită, schimbă piesa, alege postul radio favorit sau setează o alarmă pentru un anumit interval de timp – poți face totul fără niciun efort, cu doar câteva cuvinte.
Datorită dimensiunilor sale reduse – măsoară 67mm în circumferință, puțin peste 10cm în înălțime și cântărește 300g – boxa inteligentă V-bass te poate însoți oriunde: acasă, în mașină, la birou sau în vacanțe. Are o putere de 3W și o autonomie de până la 4 ore. Încărcarea se realizează prin intermediul cablului microUSB.

Cu ajutorul aplicației Siebo Multiroom din Magazin Play, utilizatorii pot folosi concomitent mai multe boxe V-bass aflate în incăperi diferite, pe care pot reda fie același conținut audio, fie conținut diferit. Mai mult, două boxe pot funcționa în sistem stereo, pe două canale diferite. Tot prin intermediul aplicației utilizatorii pot face liste cu posturile de radio preferate pe care le pot accesa apoi printr-o simplă comandă vocală.

Am testat zilele trecute boxa, atât ca o simplă boxă portabilă dar și ca una inteligentă. Pot spune că am fost surprins plăcut de ce poate face. Sunetul este unul de o calitate foarte bună, descurcandu-se excelent și în aer liber.
Pe lângă sunetul foarte bun, la V-Bass mi-a plăcut faptul că nu este o boxă de plastic, ci este acoperită cu un material textil foarte plăcut la atingere, iar faptul că parte de sus a boxei se rotește, pentru a da volumul mai tare sau mai încet, este iarăși un lucru care m-a surprins plăcut și mi-a adus aminte de casetofoanele vechi cu rotiță de volum.


Poate te intereseaza si