LG G6
LG G6

Cel mai nou smartphone LG va fi disponibil pentru clienții Vodafone România începând din luna mai în magazinele din țară și în magazinul online de pe www.vodafone.ro.

Terminalul LG G6, anunțat de producător la începutul acestui an, dispune de un ecran QHD FullVision de 5,7”, echipat cu Dolby Vision™, care oferă utilizatorului o experiență superioară de vizualizare a imaginilor și a materialelor video.

Noul LG G6 este rezistent la apă și la praf, fiind certificat IP68. În ceea ce privește designul, terminalul are linii elegante și finisaje de calitate și folosește materiale precum sticla și metalul.

Din punctul de vedere al performanțelor, LG G6 beneficiază de două camere principale de 13 MP, care permit utilizatorilor să surprindă imagini fără cusur și culori vii. Camera frontală beneficiază de un unghi larg, pentru a încadra perfect fotografiile.

LG G6 poate fi achiziționat la un preț începând de la 234 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 49. Abonamentul Super RED 49 include 8 GB de internet mobil disponibil în țară și în roaming în Spațiul Economic European, alcătuit Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia, minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în roaming în Spațiul Economic European, acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), precum și 1.000 de minute internaționale pe mobil. Mai multe detalii privind prețurile și disponibilitatea se regăsesc pe www.vodafone.ro.

 


Poate te intereseaza si