Având în vedere anunțarea lansării celor de la Apple a iphone-ului 5 și iWatch-ul, Samsung a încercat să își întreacă apariția rivalului sau prin dezvăluirea ultimului sau “phablet” Note 4, un nou smartwatch Gear și în modem 3G integrat, și o căsca virtuală Gear VR (Virtual Reality), această fiind concepută în colaborare cu Oculus, toate lansate la un eveniment din Berlin, miercuri.

10334-2493-new-samsung-stuff-1-l

Galaxy Note 4 vine cu un display de 5.7-inch, 2,560-cu-1,440-pixeli Super AMOLED cât și o cameră nouă de 16-megapixeli, care suportă stabilizarea imaginii optice, pe când în față avem o cameră de 3.7-megapixeli care permite utilizatorilor să facă selfie-uri cu unghi mare de capturare.

“Noul Galaxy Note 4 introduce cele mai rafinate experiențe Note până astăzi combinând toate tehnologiile de ultima generație pe care utilizatorii le așteaptă de la seriile Galaxy”, cuvinte rostite de șeful de la Samsung mobile JK Shin într-o lansare.
Noul smartwatch Gear S al celor de la Samsung, între timp, se îndepărtează de linia tradițională Gear cu ecranurile plate către o unitate nouă curbată AMOLED. Întregul device “mulează” mai fîn pe brațul purtătorului, Samsung motivând acest lucru pentru o citire mai bună a notificarilor din mers.

10334-2494-samsung-gear-s-l

Gear S are de asemenea integrat un modem 3G, asta însemnând că poate fi folosit fără să fie conectat la un smartphone iar utilizatorii pot face apeluri cu ceasul. Tradițională conectare prin Bluetooth rămâne valabilă, însă, utilizatorii pot schimbă între căile de conectivitate.

“The Samsung Gear S redefines the idea of the smart wearable and the culture of mobile communication,” Shin said of the smartwatch. “It will let consumers live a truly connected life anywhere, anytime.”

În sfârșit Samsung și-a scos din tolba noul Gear VR, o căsca virtuală susținută de Note 4. Utilizatorii conectează Note 4 în pălăria de plastic, și software-ul special îl transformă într-un device virtual conectat prin wireless, ce poate fi folosit la vizualizat filme sau chiar pentru gaming.

10334-2495-samsung-gear-vr-l

Gear VR a fost construit cu ajutorul celor de la Oculus, și faimosul maestro al graficii John Carmack în a căror mâini s-a aflat la prezentarea Samsung.

Note 4 va fi valabil în Octombrie, în timp ce Gear S și Gear VR vor fi valabile mai târziu anul acesta. Prețurile pentru toate device-urile nu a fost imediat anunțat.


Poate te intereseaza si