Samsung Galaxy S8 vs. iPhone 7
Samsung Galaxy S8 vs. iPhone 7

Samsung Galaxy S8 s-a lansat de curând şi mai mult ca sigur va fi unul dintre cele mai bune telefoane ale anului 2017. Înainte de a-i acorda marele premiu, să vedem o comparaţie cu iPhone 7!

Samsung Galaxy S8 pare sa fie un rival pentru iPhone 7. Marea întrebare pe care ne-o punem cu toţii este, care telefon e mai bun? Eu zic să lasăm imaginile să vorbească!

Din primele impresii, iPhone 7 este mai mic decât Galaxy S8, iPhone având dimensiunile 138.3 x 67.1 x 7.1mm, iar noul device de la Samsung 148.9 x 68.1 x 8mm, ceea ce-l face mai compact, dar nici Samsung Galaxy S8 nu este greu de ţinut în mână.

A doua chestie ce ne-a atras atenţia este faptul că Samsung nu a renunţat la jack-ul de 3.5mm, ceea ce este un lucru bun, din punctul meu de vedere, nu ai nevoie de adaptoar pentru a folosi orice căşti doreşti.

La partea de display, Galaxy S8 dispune de un generos ecran de 5.8 inch, pe când iPhone 7 are un ecran de 4.7 inch, dar asta nu e tot, Galaxy S8 are un display Super AMOLED ceea ce înseamnă ca, comparativ cu LCD-ul celor de la Apple va oferi culori mult mai fidele.

Despre baterie cred că nu are rost să vorbim, dar vă spun că iPhone 7 are o baterie de 1,960mAh, pe când Galaxy S8 3,000mAh, aproape dublu.

Întradevăr, Galaxy S8 arată bine, dar eu fiind fan iPhone şi în special Apple, nu aş renunţa la iPhone nici în ruptul capului.

Poate te intereseaza si