facebook conditii de utilizare

Facebook a permis până în acest moment unui număr restrâns de utilizatori să folosească funcţia Live 360 – efectuare de transmisiuni în direct folosind camere capabile să înregistreze video la 360 de grade.

Facebook a anunţat lansarea funcţiei Live 360 în acelaşi timp în care cei de la Samsung anunţau lansarea Samsung Gear 360. Cel mai probabil cele doua companii s-au coordonat să lanseze funcţia şi camera în aceaşi zi, deoarece se ştie faptul că Samsung au pus destul de mult accent pe noua sa camera care înregistreză 4k la 360 de grade.

Spre deosebire de transmisiunile Facebook Live standard, cele la 360 de grade le vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a vedea totul în jurul celui care transmite. Această schimbare îmbunătățește semnificativ experiență utilizatorilor, care pot vedea inclusiv persoană, sau persoanele, care fac transmisiunile video live prin Facebook pentru lumea întreagă.

Ca mai totul de pe Facebook, opţiunea pentru transmisiuni live la 360 de grade este disponibilă gratuit pentru toți cei interesați, așa că nu trebuie plătit ceva pentru acest lucru. Acestea fiind spuse, dacă vă veți hotărâ să cumpărați Samsung Gear 360, atunci veți putea face transmisiuni video live, chiar și 4K, la 360 de grade, de oriunde doriți.

Poate te intereseaza si