Bucharest Technology Week php speekeri
Bucharest Technology Week

Rasmus Lerdorf, omul care a inventat PHP (PHP: Hypertext Preprocessor), este unul dintre  primii speakeri străini confirmaţi la summit-urile de business din cadrul Bucharest Technology Week (22-28 mai).

Bucharest Technology Week, organizat de Universum Events, reunește lideri și pasionați de tehnologie pentru o săptămână de evenimente în tot orașul, cu focus pe cele două locații: Hotelul Athénée Palace Hilton și Piața George Enescu. De la conferințele de business care stau la baza conceptului, până la expoziții mari și întâlniri restrânse, evenimentul creează o platformă de networking și învățare pentru cei 15.000+ participanți.

Mișcarea se alătură evenimentelor similare din Londra, Berlin, Bruxelles, New York, Sao Paulo și Beijing printre altele, punând Capitala pe harta internațională a tehnologiei. Misiunea BTW e să încurajeze inovația și adopția noilor tehnologii. Bucharest Technology Week sărbătorește și sprijină mediul tehnologic românesc, de la studenți, tineri profesioniști, antreprenori până la directori executivi și alți factori de decizie din companii.

Primele patru zile ale Săptămânii tehnologiei din Capitală sunt rezervate unei serii de conferinţe împărţite in 5 teme principale care adună peste 40 de speakeri, dintre care mai mult de jumătate sunt din străinătate.

 

Mai exact, Business Summits (23-26 mai), găzduit de Hotel Athenee Palace Hilton, vor avea în prim-plan lideri în tehnologie din domeniile Inovării, HR, Vânzări, Java şi PHP.

Printre cei care au confirmat prezența la întâlnirea cu publicul din România se află Rasmus Lerdorf, programatorul danez care a creat limbajul PHP, baza paginilor și a aplicațiilor web. La aproape 25 de ani de la prima versiune PHP, Rasmus Lerdorf va vorbi în față specialiștilor români despre evoluția si  perspectivele invenției care l-a făcut celebru.

Camilla Schwartz-Björkqvist, Chief Data Officer Global HR, ING Olanda, a fost desemnată femeia anului 2016 din ING, la categoria „Exemplu de urmat”. Expertul HR din ING Amsterdam are o vastă experiență, atât în consultanță, cât și ca angajat în corporații din Europa și America de Nord. Dintre domeniile în care a excelat putem aminti managementul de proiect, soluții business online & IT, inovare, business development și comunicare & planificare strategică.

Cris Beswick este autor, speaker și consilier în inovare, faimos în toată lumea pentru bestseller-ul „The Road to Innovation” și coautor al „Building a Culture of Innovation”. Cris Beswick este  consultant în materie de brand personal, recunoscut la nivel mondial ca autoritate în crearea de organizații inovative.

Eberhard Wolff are o experiență de peste 15 ani ca arhitect  de software și consultant în afaceri care deseori s-au intersectat cu tehnologia. Autor, speaker inspirational și Fellow la compania innoQ, Eberhard Wolff și-a concentrat cariera pe modernizarea arhitecturii de software, incluzând Cloud, Continuous Delivery, DevOps, Microservices sau No SQL.

Daniel Francès a știut de copil că va avea o carieră de succes în vânzări, date fiind abilitățile lui excepționale de a interacționa cu oamenii.  A ieșit din anonimat grație succesului fulminant avut cu sistemul de vânzări Cold Calling, devenind maestru în acest domeniu. În 2010, impulsionat de dorința de a-și împărtăși cunoștințele a scris The Cold Call Bible și a pus bazele The Cold Call Company.

Perry Timms a adunat 20 de ani de experiență în soluții tehnologice de business, dezvoltare și formare organizaționala. Perry Timms este speaker TED, dar și consultant al Universității Sheffield Hallam din Marea Britanie. Expertul în HR va vorbi la BTW despre viitorul modului în care lucrăm, o tema  pe care a transformat-o în propria să misiune.

Toți acești lideri, dar și alții ce urmează a fi anunțați în curând, vor susține conferințe în fața a peste 1200 de profesioniști români pe toată durată celor 4 zile de Business Summits. Înscrieri și detalii se găsesc pe techweek.ro.

 

Poate te intereseaza si