Apple iPhone
Apple iPhone

Apăruseră pe internet zvonuri conform cărora, Apple va lansa cât de curând un nou iPhone, de data aceasta cu un ecran, generos, de 5.8 şi că acest display va fi curbat precum cel de pe Samsung Galaxy S7.

Zvonul, însă, pare să nu fie adevărat, un ziarist japonez spune că ecranul lui iPhone 8 va fi curbat dar nu cum este cel de pe Samsung Galaxy S7. Potrivit ziaristului, curbele de pe viitorul telefon Apple, vor fi mai “blânde” decat cele de pe Galaxy S7, iar motivul din spatele acestei idei este provocarea de a face sticla curbată pentru a se potrivi pe ecran.

Dacă viitorul iPhone va veni cu un plus de eleganţă şi va permite o zonă vizibilă de aproximativ 5.2 inch, acesta nu va veni cu schimbări majore ale aparatului în sine, conform aceleiaşi surse.

În schimb, Ming-Chi Kuo, KGI securities analyst, şi firma de cercetare chinezeasca, TrendForce, ne informeaza că viitorul telefon lansat de Apple, iPhone 8, va avea acelaşi display 2.5D, display ce se găseşte şi pe telefonul iPhone 6, lansat în anul 2014, doar că acesta va fi unul OLED.

O altă sursă care susţine acest lucru este  IHS Markit, care spune că anticipează faptul că cei de la Apple vor adopta şi implementa designul OLED pe viitorul model de iPhone, pe acelaşi display 2.5D.

Până când vom afla dacă aceste zvonuri sunt adevărate sau nu, sunt sigur că pe internet or să apară tot felul de poze şi filmuleţe cu noul telefon iPhone şi aşa mai departe. Nu vă îndemn să luaţi de bun tot ce apare pe internet şi nici să vă faceţi speranţe prea mari de la viitorul telefon Apple. De ce? Mai ţineţi minte când pe inernet circulau poze cu iPhone 7 ca fiind fara marginile laterale? Sau chiar transparent? Ei bine, nici una din acele variante nu a existat şi nu cred ca vor exista vreodata.

 

Poate te intereseaza si