Avem deja un test de performanţă între noua versiune a sistemului de operare iOS 10.3 şi precedenta sa versiune, iOS 10.2.1. Să vedem cum s-au descurcat.

După ce, în urmă cu două zile, Apple a lansat versiunea 10.3 a sistemului de operare iOS, şi au adus îmbunătăţiri şi funcţii noi, cum ar fi un sistem de animaţii optimizat şi APFS (Apple File System) care duc la o îmbunătăţire a performanţelor sistemului de operare, astazi vă aratăm un test de performanţă între cele doua sisteme de operare despre care am vorbit.

test de performanta
iphone

 

Oare iOS 10.3 aduce îmbunătăţiri in ceea ce priveşte încărcarea aplicaţiilor sau era mai bun 10.2.1?

În ceea ce priveşte încărcarea aplicaţiilor, în urma testului de performanţă, iOS 10.3 s-a descurcat mai bine faţă de precedesorul său, dar pentru noul sistem de animaţii ale sistemului (animaţii mai scurte), nu a adus nimic nou.

În concluzie, după ce am urmărit testele de performanţă aflate mai jos, iOS 10.3 nu vine cu îmbunătăţiri majore in ceea ce priveşte performanţele sale, iar mai departe vă las cu testele de performanţă de pe următoarele device-uri Apple :

iPhone 6s

iPhone 6

iPhone 5s

iPhone 5

Şi dacă ai impresia că iPhone-ului sau iPad-ului tău îi ia mai mult timp sa pornească după ce ai făcut acest update, trebuie să ştii că e din cauza noului Apple File System. După ce ai făcut trecerea de la iOS 10.2.1 la iOS 10.3, este posibil ca device-ului căruia i-ai făcut update să-i ia mai mult timp ca să pornească, nu ai de ce să îţi faci griji. Te sfătuim, însă, ca înainte de fiecare update de sistem de operare să îţi faci un back-up pentru a nu risca pierderea informaţiilor de pe device.

Dacă ai observat o problemă majoră de performanţă a device-ului tău în urma acestui update, nu ezita să ne informezi şi pe noi în secţiunea de comentarii.

Poate te intereseaza si