StarCraft: Remastered poza
StarCraft: Remastered

Blizzard a confirmat zvonul conform căruia se pregătește să lanseze o noua versiune a celebrului joc StarCraft.

StarCraft: Remastered urmează a fi lansat în vara acestui an și va aduce grafică îmbunatățită cu suport 4k, sunete și efecte noi, suport complet pentru platforma Battle.net dar și pachetele originale StarCraft and Brood War.

Alte noutăți cu care vine StarCraft: Remastered, putem enumera suport pentru chat și matchmaking, suport pentru liste cu prieteni, streaming, salvări ale jocului direct în cloud și opțiuni noi de conectivitate.

Ideea din spatele popularului joc nu va fi modificată, iar noua versiune te va aduna împreuna cu prietenii pentru seri lungi de joacă precum la începutul anilor 2000, când sălile de internet erau la modă. Acțiunea jocului, plasată în secolul al XXVI-lea, se concentrează asupra a trei specii care se luptă pentru dominarea unei părți din Calea Lactee denumită Sectorul Koprulu: Terran, oameni exilați de pe Pământ, capabili de a se adapta oricărei situații; Zerg, o rasă extraterestră asemănătoare insectelor, aflată în căutarea perfecțiunii genetice și preocupată de asimilarea altor rase; și Protoss, o rasă umanoidă, dotată cu tehnologie avansată și puteri psionice, care încearcă să-și păstreze civilizația și codul filozofic strict de a trăi de invazia Zerg. StarCraft a fost lăudat pentru ideea inovatoare de a folosi facțiuni unice în universul jocurilor de strategie în timp real și pentru intriga convingătoare.

Pentru mai multe detalii despre nou joc al celor de la Blizzard dar și alte noutăți despre Starcraft, intrați pe site-ul lor oficial.

Poate te intereseaza si