Huawei P10 la vodafone

Începând cu 27 martie, Huawei P10, cel mai nou terminal al producătorului chinez, este disponibil pentru precomandă pentru utilizatorii Vodafone România. Primii clienți care înregistrează o precomandă vor primi gratuit un smartwatch Huawei Fit.

Noul Huawei P10 are un design atrăgător, cu finisaje premium realizate prin utilizarea în premieră în industrie a tehnologiei de finisare Hyper Diamond-Cut. Clienții Vodafone România vor putea opta pentru una dintre cele două variante de culori, și anume Graphite Black și Mystic Silver.

 

Huawei P10 oferă un sistem dual-camera Leica, ale cărui funcții inovatoare vor ajuta la realizarea fotografiilor de tip portret la cele mai înalte standarde calitative. Totodată, noul smartphone dispune de o cameră frontală Leica pentru fotografii de tip selfie de cea mai înaltă rezoluție. Tehnologia dual-camera dispune de un senzor RGB de 12 MP și de unul monocrom de 20 MP, fotografiile realizate fiind expresive și clare, indiferent de condițiile de iluminare. Mai mult, noul smartphone Huawei are funcții de detecție facială 3D și iluminare dinamică.

Huawei P10 va fi disponibil în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinul online de pe www.vodafone.ro și în magazinele partenerilor, la un preț începând de la 144 Euro împreună cu abonamentul Red 49. Precomenzile pot fi înregistrate între 27 martie și 5 aprilie, iar primii clienți vor primi gratuit un smartwatch Huawei Fit, care monitorizează orice tip de activitate fizică, calitatea somnului și ritmul cardiac, fiind primul dispozitiv care a obținut certificarea TÜV-WT, ce atestă fiabilitatea și precizia de operare.Huawei P10 Vodafone

Poate te intereseaza si