Playstation 4 vs playstation 4 pro

Playstation 4 sau Playstation 4 Pro? Ce să aleg? Grea alegere!
De ceva timp mă bate gânduri să trec în liga celor care se joacă pe consolă și să las PC-ul să fie strict pentru lucruri serioase.

După ani mulți în care am utilizat calculatorul pentru jocuri, muzică, filme sau producție video/audio, a sosit momentul să fac pasul cel mare și trebuie să îl las pe calculator să mă ajute doar să fiu productiv. E adevărat, costă mult mai mult față de o consolă dar ai ceva costuri destul de des dacă vrei să faci un update la procesor/ram sau placa video.

Cu consolele parcă este mai ușor, ai o mulțime de jocuri disponibile, nu se schimbă hardware-ul atât de rapid iar Sony Playstation pare să fie alegerea cea mai bună. Este foarte populară, multe jocuri vin prima oară sau sunt exclusive pe ea. Parcă e totul bine până aici.

Se pare că nu sunt singurul care această dilemă, cei de la https://reviewblog.ro au găsit totuși variantele perfecte pentu utilizatorul de Playstation actual dar și pentru cel care dorește ca mine să intre în lumea gaming-ului pe consolă și joystick.

Acum dacă stau să mă gândesc din duelul PS4 vs PS4 Pro, cred că cea mai bună idee este să merg pe varianta mai nouă, PS4 Pro. Tehnologia evoluează, timpul trece și nu prea merită să bag bani în o consolă deja veche.

Nu o să mă joc eu foarte mult, însă cred că mai bine aleg varianta proaspăt lansată pentru că am în gând să achiziționez și un televizor 4K, iar modelul PS4, fiind mai vechi (lansat acum 4 ani de zile) nu știe să trimită/proceseze semnalul 4K.

Ca și prețuri, în cazul în care vrei și tu să achiziționezi o consolă, ai un cost de aproape 1200 de lei pentru varianta PS4, în timp ce modelul abia lansat are un preț de vânzare de 1800-2000 de lei.

Prezentare Playstation 4 PRO

Prezentare Playstation 4

Poate te intereseaza si