Cum îți alegi telefonul ce ți-se potrivește?
Cum îți alegi telefonul ce ți-se potrivește?

Pe măsură ce telefoanele au evoluat, aducând funcții din ce în ce mai interesante, și utilizatorul a devenit din ce în ce mai pretențios când vine vorba despre un nou telefon apărut.

Producătorii lansează pe „bandă rulantă” noi telefoane ce le fura privirea utilizatorilor prin frumusețe, prin preț sau performanțe, dar și prin rezistența la apă sau șocuri.

La ce ar trebui să te gândești când vrei să iți cumperi un nou telefon? Aici te ajutăm noi!

Ce vei face cu telefonul?

Dacă vrei doar ca să efectuezi apeluri telefonice și să îi trimiți SMS-uri bunicii tale, poți alege un telefon clasic, ce poate oferi și o autonomie a bateriei destul de mare.

telefonul Nokia classic
telefonul Nokia classic

Ești o persoană ce preferă un smartphone elegant și performant?

Dacă te regăsești în această categorie, ar trebui să îți alegi un telefon construit din materiale de calitate ce sigur o să se asorteze cu costumul pe care îl porți, dar și cu plăcerea de a rula aplicații și jocuri de top pe telefonul vostru. De exemplu, poți alege un iPhone sau un Blackberry.

 

Dorești să ai în mână un mic pc?

Avansând atât de mult tehnologia din ziua de astăzi, am ajuns să ținem în mână un mic pc, fiind la fel de puternic ca și calculatorul nostru de acasă. Dacă îți dorești asta, poți să îți achiziționezi un puternic OnePlus 3T sau chiar un ASUS Zenfone 3, ce o să aducă performanța unui calculator deghizat într-un smartphone de top, cu un preț destul de decent pentru ce performanțe oferă.

Ești o persoană ce are o viată foarte activă și nu vrei să duci grija telefonului dacă pică într-o bâltoacă?

Avem și pentru asta o soluție! Îți recomandăm să iți cumperi un telefon „rugged”. Aceste telefoane sunt rezistente la lovituri, la praf și la scufundări, așa că dacă lucrezi pe un șantier, nu vei avea probleme dacă îl scapi pe jos sau dacă bați cuie cu el. Acum, dacă ai destui bani, îți poți lua un Samsung Galaxy S7 Active sau un Cat Mobile, depinde de bugetul fiecăruia.

Îți place să călătorești și nu vrei să stai mereu cu telefonul la încărcat?

Sunt sigur că nimeni nu își dorește să stea toată ziua cu telefonul la încărcat, așa că, vă recomandăm să vă achiziționați un telefon cu o baterie mai mare. De exemplu, puteți achiziționa un Huawei Mate 8 ce oferă 4000 mAh și aproximativ 17 ore de funcționare normală sau un Allview P9 Energy, ce oferă 5000 mAh și chiar 2 zile de autonomie cu o utilizare intensă. Și aici, depinde de bugetul fiecărui utilizator.

Nu ai ce face cu banii?

Dacă nu ai ce face cu banii, îți recomandăm Vertu Signature Touch, un telefon „de milioane” ce costă aproximativ 22.000 dolari sau 93.729 lei ce impresionează prin aspectul acestuia, prin construcția sa din titan, dar și prin pielea de căprioară ce se află pe spatele telefonului.

Vertu Signature Touch 708
Vertu Signature Touch 708

Voi în ce categorie vă clasați? Spuneți-ne în comentarii!

Poate te intereseaza si