Blackberry nume de cod, „Mercury”
Blackberry nume de cod, „Mercury”

Se pare că Blackberry nu a murit, urmând să lanseze un nou smartphone pe nume Mercury, la cel mai mare târg de tehnologie, Mobile World Congress 2017.

În urmă cu câteva luni, cei de la Blackberry au confirmat oficial la CES 2017 că noul smartphone va fi fabricat de TCL, compania ce produce telefoanele canadienilor. Numele Mercury este doar un nume de cod, deoarece nu a fost confirmat și numele real al acestuia.

Zvonurile spun că acest telefon o să fie ultimul smartphone produs chiar de către cei de la Blackberry, urmând să fie lansat pe 25 februarie.

Blackberry „Mercury”
Blackberry „Mercury”

Canadienii de la Blackberry ne surprind plăcut de fiecare dată când lansează un nou telefon, chiar dacă nu toți utilizatorii apreciază această marcă. Până acum nu au apărut informații oficiale despre specificațiile acestuia, doar că un zvon „scurs” pe internet ce spune că telefonul dispune de un ecran de 4.5 inch, 3GB ram și un procesor Qualcomm Snapdragon 625 dar și de clasica tastatură full qwerty ce include și un senzor de amprente pe butonul de spațiu, iar sistemul de operare o să fie Android.  Acesta vine și cu o cameră principală de 18MP și una frontală de 8MP ce o să exceleze prin calitatea fotografiilor realizate.

Încă nu există informații despre prețul acestuia, așa că, trebuie să așteptăm până pe 25 februarie.

Poate te intereseaza si